Whitepapers

Whitepaper duurzaamheid verzekeren

Het is waarschijnlijk niet meer de vraag of u iets aan duurzaam ondernemen gaat doen, maar wat u aan duurzaam ondernemen gaat doen. Want dit kan op verschillende niveaus en voor verschillende budgetten. Daar staan ook verschillende risico’s tegenover. En dan komen de verzekeringen toch weer om de hoek kijken.

Whitepaper cao/bpf en uw pensioenregeling

Als u met uw bedrijf onder een collectieve arbeidsovereenkomst (cao) of bedrijfstakpensioenfonds (bpf) valt, dan moet u aan een aantal verplichtingen voldoen. Welke consequenties kan een cao of bpf op uw pensioenregeling hebben? En wat zijn uw verplichtingen op het gebied van pensioencommunicatie?

Whitepaper aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid is een van de eerste risico’s waar ondernemers aan denken. Maar wat is het eigenlijk? Met welke vormen van aansprakelijkheid kunt u te maken krijgen? Zakelijk maar soms ook privé?

Whitepaper cybercrime

We zijn steeds digitaler gaan leven én werken. De razendsnelle ontwikkeling van de computertechnologie heeft veel voordelen, maar ook nadelen. Cyber- en datarisico’s zoals cybercriminaliteit! Houdt uw onderneming rekening met deze risico’s?