“Ik voel me verbonden met mensen, dat zit in mijn DNA.”

Weten hoe Gert-Jan Dekker (Rataplan) dit invult binnen en buiten zijn organisatie? Jaap Jongbloed interviewt deze unieke ondernemer op indringende wijze en ontlokt hem verrassende uitspraken. Beleef de schaduwkanten van het ondernemen mee in de nieuwe videopodcast van Zicht op Zaken.

Jaap Jongbloed geeft Zicht op Zaken 1

Jaap Jongbloed de betrokken interviewer

Op zijn karakteristieke wijze gaat Jaap Jongbloed voortdurend op zoek naar de rafelrandjes van het ondernemen. Door middel van indringende vragen legt hij bloot waar je als ondernemer tegenaan kunt lopen. Dit leidt tot spannende verhalen van én voor ondernemers over de schaduwkanten van het ondernemerschap. Zo willen we andere ondernemers wakker schudden, bewust maken van de risico’s en tot actie aanzetten.

Marcel van Dijk – Zicht op Zaken

“Ik ben geboren om de wereld mooier te maken.”

Weten wat Marcel van Dijk (Oogenlust) allemaal onderneemt om dit waar te maken? Jaap Jongbloed interviewt deze rasondernemer op het scherpst van de snede en gaat op zoek naar de schaduwkanten van het ondernemen. Kijk mee naar de aftrap in de nieuwe videopodcast van Zicht op Zaken.

Gert-Jan Dekker – Zicht op Zaken

“Ik voel me verbonden met mensen, dat zit in mijn DNA.”

Weten hoe Gert-Jan Dekker (Rataplan) dit invult binnen en buiten zijn organisatie? Jaap Jongbloed interviewt deze unieke ondernemer op indringende wijze en gaat in op de schaduwkanten van het ondernemen. Maak kennis met Gert-Jan en kijk mee naar de nieuwe videopodcast van Zicht op Zaken.

Deze functionaliteit werkt niet in Internet Explorer. Gebruik een andere internetbrowser.

Deze functionaliteit werkt niet op mobiel en tablet. Bekijk deze pagina op uw laptop of computer.

Er ging iets mis met het ophalen van dit formulier. Probeer de link in uw e-mail(nieuwsbrief) opnieuw.

Situatie Oekraïne en Rusland – Verzekeringen – Zakelijk
flower

Sta hier nu bij stil voordat u echt stilligt

Een gebouwenverzekering en inventaris-goederenverzekering helpen je ‘uit de brand’ bij een brand. Tenminste voor een deel. Maar staat u ook wel eens stil bij de mogelijke vervolgschade van een calamiteit?

Stanley de Jong – Zicht adviseurs
Stanley de Jong
senior zakelijk risicoadviseur