“Je zou onze speelstijl aanvallend, attractief en proactief kunnen noemen.”

Hoe vertaalt ondernemer Stephan Stokkermans (Huis ter Duin) deze metafoor naar zijn luxe hotel en welke uitdagingen moet hij hiervoor tackelen? Hij belicht de schaduwkanten van het ondernemen en biedt Jaap Jongbloed een kijkje in de keuken.

Volg zijn visie in de nieuwe videopodcast van Zicht op Zaken.

Jaap Jongbloed geeft Zicht op Zaken 1

Jaap Jongbloed de betrokken interviewer

Op zijn karakteristieke wijze gaat Jaap Jongbloed voortdurend op zoek naar de rafelrandjes van het ondernemen. Door middel van indringende vragen legt hij bloot waar je als ondernemer tegenaan kunt lopen. Dit leidt tot spannende verhalen van én voor ondernemers over de schaduwkanten van het ondernemerschap. Zo willen we andere ondernemers wakker schudden, bewust maken van de risico’s en tot actie aanzetten.

Marcel van Dijk – Zicht op Zaken

“Ik ben geboren om de wereld mooier te maken.”

Weten wat Marcel van Dijk (Oogenlust) allemaal onderneemt om dit waar te maken? Jaap Jongbloed interviewt deze rasondernemer op het scherpst van de snede en gaat op zoek naar de schaduwkanten van het ondernemen. Kijk mee naar de aftrap in de nieuwe videopodcast van Zicht op Zaken.

Gert-Jan Dekker – Zicht op Zaken

“Ik voel me verbonden met mensen, dat zit in mijn DNA.”

Weten hoe Gert-Jan Dekker (Rataplan) dit invult binnen en buiten zijn organisatie? Jaap Jongbloed interviewt deze unieke ondernemer op indringende wijze en gaat in op de schaduwkanten van het ondernemen. Maak kennis met Gert-Jan en kijk mee naar de nieuwe videopodcast van Zicht op Zaken.

“De energie van de toekomst ligt op het water” 1

“De energie van de toekomst ligt op het water”

Welke bijdrage levert Ralph van Dijk (Floating Solar) hieraan met zijn innovatieve onderneming en wat drijft hem? Jaap Jongbloed voelt deze opgewekte ondernemer aan de tand over zijn unieke energieconcept en de schaduwkanten van het ondernemen. Bekijk het in de nieuwe videopodcast van Zicht op Zaken.

Pim van Berkel – Zicht op Zaken

“The sky is the limit, maar je moet wel voortdurend scherp blijven.”

Wat doet Pim van Berkel (Direct Maintenance) met zijn servicegerichte onderneming en waar loopt hij soms tegenaan? Hij deelt zijn ervaringen met Jaap Jongbloed en vertelt hoe hij de schaduwkanten van het ondernemen aanvliegt. Reis met hem mee in de nieuwe videopodcast van Zicht op Zaken.

Stephan Stokkermans – Zicht op zaken

“Always expect the unexpected.”

Hoe geeft Stephan Stokkermans (Huis ter Duin) dagelijks invulling aan deze uitdaging en wat moet hij ervoor doen en laten? Hij praat met Jaap Jongbloed over de mooie én schaduwkanten van het ondernemen. Beleef zijn ervaringen mee in de nieuwe videopodcast van Zicht op Zaken.

Situatie Oekraïne en Rusland – Verzekeringen – Zakelijk
flower

Handig: whitepaper aansprakelijkheid

“Aansprakelijkheid is een van de eerste risico’s waar ondernemers aan denken. Maar het is een moeilijk onderwerp! Als er iets mis gaat voelt u zich misschien verantwoordelijk, maar bent u ook aansprakelijk? Weet u met welke vormen van aansprakelijkheid u te maken kunt krijgen?”

Auto Draft 12
Stephan van Kuik
senior zakelijk risicoadviseur