“We werken op afwijkende weekdagen aan een duurzaam verhaal.”

Klimaat en energie. Toine van de Ven (Capi Europe) vindt dat ondernemers wereldwijd nú in actie moeten komen en dat Nederland hierin het voortouw moet nemen. Zelf heeft hij al diverse onorthodoxe maatregelen getroffen en die bespreekt hij met Jaap Jongbloed in de nieuwe videopodcast van Zicht op Zaken.

“De energie van de toekomst ligt op het water” 1

“De energie van de toekomst ligt op het water”

Welke bijdrage levert Ralph van Dijk (Floating Solar) hieraan met zijn innovatieve onderneming en wat drijft hem? Jaap Jongbloed voelt deze opgewekte ondernemer aan de tand over zijn unieke energieconcept en de schaduwkanten van het ondernemen. Bekijk het in de nieuwe videopodcast van Zicht op Zaken.

Pim van Berkel – Zicht op Zaken

“The sky is the limit, maar je moet wel voortdurend scherp blijven.”

Wat doet Pim van Berkel (Direct Maintenance) met zijn servicegerichte onderneming en waar loopt hij soms tegenaan? Hij deelt zijn ervaringen met Jaap Jongbloed en vertelt hoe hij de schaduwkanten van het ondernemen aanvliegt. Reis met hem mee in de nieuwe videopodcast van Zicht op Zaken.

Stephan Stokkermans – Zicht op zaken

“Always expect the unexpected.”

Hoe geeft Stephan Stokkermans (Huis ter Duin) dagelijks invulling aan deze uitdaging en wat moet hij ervoor doen en laten? Hij praat met Jaap Jongbloed over de mooie én schaduwkanten van het ondernemen. Beleef zijn ervaringen mee in de nieuwe videopodcast van Zicht op Zaken.

Sjoerd Wasserval – Zicht op Zaken

“Als je goed bent voor je medewerkers, komt dat goed terug!”

Door zijn verleden als wedstrijdzeiler weet Sjoerd Wasserval (Bukom) dat je met teamwork en passie samen verder komt. Benieuwd naar het betrokken leiderschap van een unieke ondernemer? Sjoerd Wasserval (Bukom) laat zijn hart spreken!

Toine van de Ven – Zicht op Zaken

“Ik lig niet gauw wakker als ik ergens in geloof.”

Stilzitten is voor Toine van de Ven (Capi Europe) geen optie. Nooit geweest ook. Geen wonder dat hij meerdere bedrijven runt en zo nóg beter de zonnige en de schaduwkanten van het ondernemen kan overzien. Daarbij is ‘duurzaam innoveren’ zijn grote drijfveer …

Situatie Oekraïne en Rusland – Verzekeringen – Zakelijk

Handig: whitepaper duurzaamheid verzekeren

“Het vergroenen van uw pand heeft niet alleen impact op de kosten en ecologische voetafdruk van uw bedrijf, maar ook op uw bedrijfsrisico’s. Het zal u verbazen hoe verschillende risico’s met elkaar samenhangen. Ontvang binnen enkele minuten onze whitepaper!”

Auto Draft 19
Jan Maas
senior zakelijk risicoadviseur