De sprekers op Zicht op Zaken live

Feddo Hartelust | Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

Feddo

Sinds bijna 4 jaar is Feddo Hartelust als manager zakelijk advies werkzaam bij Zicht. De zakelijke risicoadviseurs in de regio zuidwest Nederland vallen onder zijn hoede. Feddo heeft een bijzondere affiniteit met politiek en openbaar bestuur. In zijn vrije tijd wil hij werken aan een kansrijke samenleving. Daarom is hij partijlid van de gemeenteraad in IJsselstein en bestuurslid van De Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel.

Het onderwerp

Feddo staat stil bij de consequenties van duurzaam ondernemen op verzekeringsgebied. Want als u investeert in zonnepanelen, batterijen, een warmtepomp of bijvoorbeeld elektrificatie van bedrijfsmiddelen en wagenpark, dan veranderen de risico’s op het gebied van brandschade, milieuschade en aansprakelijkheid. Het vergroenen van een pand heeft niet alleen impact op de kosten en ecologische voetafdruk van een bedrijf, maar brengt dus vaak ook extra risico’s met zich mee.

Over Zicht

De adviseurs van Zicht helpen u met het maken van bewuste keuzes over financiële risico’s. Bijvoorbeeld door samen goed vooruit te kijken. En door uw wensen en situatie in kaart te brengen. Maar ook door na te denken over verschillende oplossingen. Dit doen ze met persoonlijk advies en financiële producten die aansluiten bij de fase van uw (zakelijk) leven. Daardoor kunt u zich richten op de dingen waar het in uw leven écht om draait. Dat is gelukkig geregeld!


Martine Bouman & Iris Cuijpers | Holla legal & tax

Martine Bouman & Iris Cuijpers

Martine en Iris maken als advocaat deel uit van het team Aansprakelijkheid, Verzekering & Vervoer van Holla legal & tax. Daarbij adviseren en procederen zij over aansprakelijkheids- en verzekeringsrechtelijke kwesties. Denk daarbij aan brandschades, dekkingsgeschillen, werkgeversaansprakelijkheden en regreszaken.

Het onderwerp

Martine en Iris praten u bij over de aansprakelijkheidsrisico’s die komen kijken bij duurzaam ondernemen en vertellen hoe u deze risico’s mogelijk kunt ondervangen. Waar moet u aan denken als u gebruik maakt van duurzame energie zoals bijvoorbeeld zonnepanelen, batterijen of een warmtepomp? Wie is verantwoordelijk als er brand uitbreekt? En hoe zorgt u ervoor dat u deze en andere risico’s zoveel als mogelijk contractueel inperkt? Martine en Iris bespreken de verschillende mogelijkheden met u zodat u met concrete handvatten naar huis gaat!

Over Holla

Holla is een full service advocatenkantoor met een geschiedenis die teruggaat tot 1879. Met meer dan 85 advocaten leveren we vanuit onze vestigingen in Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Utrecht een brede juridische dienstverlening voor de ondernemer. We werken CO2-neutraal en zijn ISO 14001 en ISO 9001 gecertificeerd. Bij Holla staan wij voor lokale betrokkenheid in een mondiale maatschappij. Dit betekent dat we betrokken en dichtbij onze cliënten staan en ze adviseren met een ambitieuze instelling waarbij wij over landsgrenzen heen kijken. Dat noemen wij Local Hearts, Global Minds.


Björn Fiedeldij | Hezelaer Energy

Björn Fiedeldij

Björn, een van de oprichters van Hezelaer Energy, brengt een frisse kijk op energy trading en decentrale energiestromen. Als energieleverancier voor de zakelijke markt in heel Nederland kent hij als geen ander de uitdagingen van het veranderende energielandschap.

Het onderwerp

Björn gaat in op het veranderende energielandschap, dat niet alleen Europese klimaatdoelen weerspiegelt, maar ook direct invloed heeft op u als ondernemer. Wet- en regelgeving omtrent energiebeheer vereist actie, en investeringen in eigen energieopwekking kunnen gevolgen hebben zoals netcongestie en beperkingen voor bedrijfsgroei. Ontdek de mogelijkheden en uitdagingen van duurzaam ondernemen tijdens zijn presentatie.

Over Hezelaer

Hezelaer Energy is een vooruitstrevend energiebedrijf dat een leidende rol speelt in de energietransitie. Naast onze activiteit als innovatief energieleverancier, werken we aan het verslimmen van energiesystemen. Dat doen we door het integreren, automatiseren en optimaliseren van diverse energie assets, waaronder batterijen, zonnepanelen, windmolens en oplaadpunten voor elektrische voertuigen. We maximaliseren bovendien de waarde van de energieportfolio’s van onze klanten door zelfstandig handelstransacties uit te voeren. Zo dragen we bij aan een kostenefficiënt, energiezuinig en duurzaam energiesysteem. It’s all clear.


Zien we u tijdens Zicht op Zaken live?