Wat onze klanten vertellen

We vinden het belangrijk onze dienstverlening steeds te verbeteren. Daarom vragen we bijvoorbeeld na een schadeafhandeling wat u als klant van onze dienstverlening vindt. Uw mening helpt ons.

Zicht hoog gewaardeerd door u!

In 2021 zijn we voor het vierde keer op rij als ‘best beoordeeld’ in de categorie assurantiekantoren door Opiness. Daarnaast werden we in 2020 op diverse platforms hoog gewaardeerd door u! We bedanken u, maar zeker ook onze adviseurs en schadebehandelaars.

Opiness

Opiness is een Review Ranking Platform waarop de Best Beoordeelde Bedrijven staan gebaseerd op onafhankelijk klantoordeel. In 2021 zijn we voor de vierde keer op rij als ‘best beoordeeld’ in de categorie assurantiekantoren.
Opiness award 2021 - Zicht adviseurs

Feedbackcompany

De Feedbackcompany is een van de grootste review platforms in Nederland. We kregen van hen het ‘2020 certificaat excellente klanttevredenheid’ voor onze dienstverlening in 2020. Met een prachtig rapportcijfer, van maar liefst een 8.6 op basis van 487 reviews!
Feedbackcompany - Zicht adviseurs

Ratinginstituut Financieel Dienstverleners

Het onafhankelijke Ratinginstituut Financieel Dienstverleners is gespecialiseerd in de financiële adviesmarkt. Zij deden in 2020 onderzoek naar de kwaliteit van 8.000 financiële dienstverleners. En Zicht staat in de top 3!
Ratinginstituur Financieel Dienstverleners - Zicht adviseurs 

Expoints

Expoints faciliteert continue klantfeedback. Na bijvoorbeeld een schadeafhandeling vragen we wat u van onze dienstverlening vindt. Hieronder staan zowel de positieve als negatieve reacties die we hebben ontvangen. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal plaatsen wij niet.
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,7
1033 beoordelingen
Meest recente reviews
10
10/10
20 apr 2021
Professioneel en snel
Zicht heeft mijn schademelding snel, correct, duidelijk en professioneel afgehandeld. Ze hebben op mijn verzoek zelf een door hen goedgekeurd bedrijf ingeschakeld om de ruit te vervangen. Geen gedoe met rekeningen e.d. maar wel een keurige reparatie.
J.M.J. Rensema
10
9/10
20 apr 2021
Duidelijke en snelle afhandeling
De door mij gemelde schade werd goed, duidelijk en snel afgehandeld. Prettige en vriendelijke communicatie.
A.M. Otten
10
9/10
19 apr 2021
Simpel snel geregeld
Na zo’n 20 jaar niets te hebben hoeven claimen , nu 2 x in een maand pech. Alles super snel en goed geregeld, een zorg minder !
C.N.H. Smits
10
8/10
16 apr 2021
Snelle en deskundige behandeling
Zicht heeft mij prima geholpen alleen jammer de NN wat minder mee werkte
A.C. van Kooij
10
10/10
16 apr 2021
Snel en correct
‘S morgens expert, ‘s middags geld op de rekening
A.C. Vrouwe-Broertjes