Wat onze klanten vertellen

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs wil continu haar dienstverlening verbeteren. De mening van onze klanten helpt ons hierbij. Daarom vragen we na een schadeafhandeling wat onze klanten van onze dienstverlening vinden. Hieronder staan zowel de positieve als negatieve reacties die we hebben ontvangen. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal plaatsen wij niet.
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,6
1775 beoordelingen
Meest recente reviews
10
8/10
07 jul 2020
Klasse
Ervaring en contact is gewoon goed . De premie is nog markt gericht.
H.A.M. Schoorlemmer
10
6/10
05 jul 2020
In het algemeen goed.
Wat ik nog steeds niet begrijp is dat er nog een behoorlijke schadebedrag nog niet is afgehandeld na enkele jaren. Persoonlijk ben ik van mening dat, als een expert de schade heeft vastgesteld deze gewoon moet worden uitgekeerd. Maar men beroept zich op het feit datde voorwaarden aangeven, dat men pas uitkeert als men rekeningen van de herstelschade indient. Zo loopt er, in ons geval, nog steeds een schade van jaren geleden. Maar of en hoe ik met de schade omga, herstellen of niet, is mijn eigen verantwoordelijkheid. De schade is er en ik ben ervoor verzekerd.
J.C. Wetzels
10
10/10
03 jul 2020
Snelle en correcte afhandeling van mijn schadeafhandeling
Goede uitleg hoe de schade gemeld moet worden
Stichting Goede Herder Kapel
10
9/10
02 jul 2020
Schade na vandalisme
Nadat we de schade veroorzaakt door de vandalen gemeld hadden en een expert de boel bekeken had, kon onze woede sneller bekoelen. Onze boot is inmiddels gelukkig weer als van ouds.
P. van Eupen
10
10/10
01 jul 2020
TOPVERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ.
Prima
B. Kruit