Wat onze klanten vertellen

We vinden het belangrijk onze dienstverlening steeds te verbeteren. Daarom vragen we bijvoorbeeld na een schadeafhandeling wat u als klant van onze dienstverlening vindt. Uw mening helpt ons.

 

Zicht hoog gewaardeerd door u!

In 2024 zijn we voor de zevende keer op rij ‘best beoordeeld’ in de categorie assurantiekantoren door Opiness. We bedanken u, maar ook zeker onze adviseurs en schadebehandelaars.


Opiness

Opiness is een Review Ranking Platform waarop de Best Beoordeelde Bedrijven staan gebaseerd op onafhankelijk klantoordeel. In 2024 zijn we voor de zevende keer op rij als ‘best beoordeeld’ in de categorie assurantiekantoren.

Best beoordeeld assurantiekantoren 2024

Feedback company

Feedbackcompany

De Feedbackcompany is een van de grootste review platforms in Nederland. We kregen van hen het ‘2023 certificaat excellente klanttevredenheid’ voor onze totale dienstverlening in 2023. Met een prachtig rapportcijfer, van maar liefst een 8.6.

Ratinginstituut logo – Klantwaardering

Ratinginstituut Financieel Dienstverleners

Het onafhankelijke Ratinginstituut Financieel Dienstverleners is gespecialiseerd in de financiële adviesmarkt. Zij deden in 2020 onderzoek naar de kwaliteit van 8.000 financiële dienstverleners. En Zicht staat in de top 3!


Expoints

Expoints faciliteert continue klantfeedback. Na bijvoorbeeld een schadeafhandeling of een hypotheekadvies vragen we wat u van onze dienstverlening vindt. Hieronder staan zowel de positieve als negatieve reacties die we hebben ontvangen. Alleen reacties met beledigingen of schuttingtaal plaatsen wij niet.

https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,7
664 beoordelingen
Meest recente reviews
10
9/10
15 mei 2024
Goed contact . Betreffende mijn verzekeringen met INGEBORG SCHUURMANS
HOUD MIJN. VERZEKERINGEN ONDER CONTROLE.
Reijnhoudt A.E.W.
10
10/10
15 mei 2024
Vlotte vriendelijke afhandeling
Duidelij over wat aangeleverd moest worden over afhandeling, ook vergoeding voor door ons zelf verrichte schilderwerk
Polée M.B.
10
9/10
14 mei 2024
Grote tevredenheid
Mijn ervaring met de be- en afhandeling een recente schade is in alle opzichten zeer goed vanwege (1) de zeer goede bereikbaarheid en communicatie, (2) de prettige en correcte persoonlijke benadering door (steeds dezelfde) medewerker en (3) vooral ook de adequate en snelle manier van handelen en afwikkeling.
Leeuw M.W.F.M. de
10
9/10
13 mei 2024
Tevreden
Erg tevreden
Schaap N.S.
10
9/10
10 mei 2024
Deskundige en professionele afhandeling met toch aandacht voor de persoonlijke aandacht en detail
Duidelijk en prettig in de info verstrekking en afspraken en afhandeling.
Vink M.J.P.