Hoofdkantoor - Zicht adviseurs

Rivium Quadrant 241
2909 LC Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 010-272 41 19

Stel in als mijn kantoor ›

Zicht particulier kantoor Capelle aan den IJssel

Bereikbaarheid

Ook onze medewerkers werken zo veel mogelijk vanuit huis. Ons kantoor in Capelle aan den IJssel is gesloten voor bezoek. Uiteraard kunt u ons telefonisch en per e-mail bereiken.
Het regiokantoor in Capelle aan den IJssel is gevestigd in het gebouw ‘De Walvis’ en direct gelegen aan de A16. Ons kantoor is daardoor met de auto makkelijk bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer kunt u het pand goed bereiken. Met een uniek shuttlebusje bent u vanaf metrostation Kralingse Zoom binnen enkele minuten bij ons kantoor.

Op deze vestiging werken specialisten voor de unieke Schox duik- en reisverzekeringen. Zij kunnen u alles vertellen over de verzekering die u nodig heeft om onbezorgd te kunnen duiken. Ook medewerkers van klantenservice, leven en hypotheken, schade, polisadministratie, volmacht en ondersteunende afdelingen werken vanuit dit kantoor. Uiteraard bent u van harte welkom op ons kantoor.

Wij zijn al jaren trouwe supporter van SVB Excelsior. Tijdens de thuiswedstrijden moedigen wij de spelers van deze mooie voetbalclub uit Rotterdam aan.

Openingstijden

Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur. 
U kunt ons bezoeken op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur.
Buiten kantooruren zijn we onder hetzelfde telefoonnummer ook bereikbaar voor spoedgevallen.

Plan uw route

Vul hieronder uw postcode in om de routebeschrijving naar het kantoor te krijgen.