Hoofdkantoor - Zicht adviseurs

Europalaan 28-C
5232 BC Den Bosch
Telefoonnummer: 073-548 14 70

Stel in als mijn kantoor ›

Hoofdkantoor ’s-Hertogenbosch

Zicht locatie aan de A2

Ons kantoor ’s-Hertogenbosch is gevestigd op het bedrijventerrein ‘De Herven’ aan de A2. We zijn dus gemakkelijk bereikbaar voor autoverkeer en hebben parkeergelegenheid voor de deur. Het kantoor bevindt zich op de derde verdieping van HNK.

Het hoofdkantoor van Zicht is al ruim 10 jaar gevestigd in de Brabantse hoofdstad. We hebben dan ook een goede band met deze bourgondische stad. Op dit kantoor vindt u naast de stafafdelingen zoals marketing, ICT en inkoop óók de zakelijke adviseurs. Onze zakelijke relaties zijn dan ook van harte welkom op dit kantoor!

Bereikbaarheid

Ook onze medewerkers werken zo veel mogelijk vanuit huis. Ons kantoor in Den Bosch is gesloten voor bezoek. Uiteraard kunt u ons telefonisch en per e-mail bereiken.

Stichting Opkikker

Als landelijke organisatie zijn we ook sterk betrokken bij de sociale kant van de maatschappij. Daarom zijn we trotse sponsor van stichting Opkikker. Vanuit de kantoren van Zicht worden verschillende initiatieven ontwikkeld om Stichting Opkikker financieel te ondersteunen.
Deze stichting verrast zo’n tweeduizend keer per jaar gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten ze niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje. Dat vinden wij gelukkig geregeld!

Openingstijden

Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur. 
U kunt ons bezoeken op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur.
Buiten kantooruren zijn we onder hetzelfde telefoonnummer ook bereikbaar voor spoedgevallen.

Plan uw route

Vul hieronder uw adres in om de routebeschrijving naar het kantoor te krijgen.