Hoofdkantoor - Zicht adviseurs

Veraartlaan 6
2288 GM Rijswijk
Telefoonnummer: 070-340 90 90

Stel in als mijn kantoor ›

Zicht kantoor Rijswijk

Bereikbaarheid

Ook onze medewerkers werken zo veel mogelijk vanuit huis. Ons kantoor in Rijswijk is gesloten voor bezoek. Uiteraard kunt u ons telefonisch en per e-mail bereiken.
Aan de rand van Den Haag vindt u de vestiging Rijswijk. Omdat wij dicht bij de A13 en A4 zitten, is het pand met de auto goed bereikbaar. Op deze locatie werken specialisten op het gebied van cyber- en datarisico’s. Een team van ervaren en deskundige verzekeringsadviseurs bedient klanten vanuit dit kantoor. De zakelijk risicoadviseurs hebben in Rijswijk hun uitvalsbasis voor klanten in de hele regio. Of het nu om orthopedisch schoenmakers of om ICT bedrijven gaat. Onze medewerkers adviseren klanten over al hun verzekeringsvragen. Ook geven we klanten verzekeringsadvies via webcam.

Medewerkers van de afdeling Human resources en de collega’s van klein zakelijk zijn ook werkzaam op deze locatie. Een leuk weetje: op dit moment wordt er aan de overkant van het pand hard gewerkt aan het nieuwe kantoor van het Europees Octrooi Bureau. Wij ontvangen u graag in Rijswijk voor een deskundig verzekeringsadvies.

Openingstijden

Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur. 
U kunt ons bezoeken op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur.
Buiten kantooruren zijn we onder hetzelfde telefoonnummer ook bereikbaar voor spoedgevallen.

Plan uw route

Vul hieronder uw postcode in om de routebeschrijving naar het kantoor te krijgen.