Wie is Zicht adviseurs?

Gelukkig ondernemen

Gelukkig ondernemen is ondernemen op uw unieke manier. We zijn benieuwd naar dat verhaal. Bent u een starter, een familiebedrijf of een internationaal bedrijf? En wat zijn uw plannen en unieke aanpak? Welke manier dit ook is, u heeft hier uw eigen ideeën bij. Maar wat we in ieder geval weten, is dat er bij ondernemen ook altijd zaken geregeld moeten worden. Zakelijke verzekeringen of een pensioen bijvoorbeeld. En die moeten precies passen bij uw invulling van gelukkig ondernemen. Daar helpen we heel graag bij, want wij weten toevallig alles van bedrijfsrisico’s en oplossingen. Dat is gelukkig geregeld bij Zicht!

Vrouw praat in vergadering – Preventieservice – Zakelijk

Zicht staat voor

  • persoonlijke aandacht
    er staat een vast team met specialisten voor u klaar
  • deskundig advies
    u krijgt advies dat aansluit bij de wensen, behoeften en grootte van uw organisatie
  • actief relatiebeheer
    wij zijn er op de momenten dat het voor u belangrijk is

We gaan voor een langetermijnrelatie met onze klanten. Het advies is een momentopname, uw persoonlijke en financiële situatie kunnen veranderen. De momentopname maken we op basis van een bedrijfsbezoek of een online gesprek. We kijken regelmatig samen met u of uw verzekeringen en financiële producten nog bij u en uw situatie passen. Bijvoorbeeld met onze BedrijfsRisicoVerkenner. Zo weet u zeker dat het goed geregeld is én blijft.

Ondernemen is risico lopen, dat weet u als geen ander. Maar weet u ook welke impact die risico’s hebben op uw bedrijfscontinuïteit? Met de BedrijfsRisicoVerkenner van Zicht adviseurs krijgt u een duidelijk beeld van de risicostatus van uw bedrijf. Hoe werkt de BedrijfsRisicoVerkenner? Bekijk deze video.

We vinden het belangrijk onze dienstverlening steeds te verbeteren. Uw mening helpt ons daarbij. In 2024 zijn we voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot ‘best beoordeeld’ in de categorie assurantiepersonen door reviewplatform Opiness. Ook krijgen we op diverse onafhankelijke platforms mooie cijfers bij de Feedbackcompany en Expoints. Daarnaast onderzocht Ratinginstituut Financieel Dienstverleners de kwaliteit van 8.000 financiële dienstverleners en staan wij in de top 3! Allemaal resultaten waar we erg trots op zijn.

https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,7
678 beoordelingen

Zicht heeft meer dan 100 jaar ervaring met onafhankelijke advisering van bedrijven en particulieren. Vandaag de dag zijn we één van de toonaangevende adviesbedrijven van Nederland en onderdeel van NN Group. Vanuit vestigingen door heel Nederland adviseren onze 450 deskundige medewerkers u graag.