Zekerheidscheck voor uw overlijdensrisicoverzekering

Past uw overlijdensrisicoverzekering nog bij uw situatie, wensen en doelstellingen? U checkt het zelf met de Zicht Zekerheidscheck. Beantwoord onderstaande vragen en u krijgt een indicatie of uw product nog passend is. Als blijkt dat uw product mogelijk niet meer aansluit bij uw wensen en doelstellingen, is het verstandig om advies in te winnen. De kosten voor het advies zijn afhankelijk van uw situatie.

Man achter laptop – Overlijdensrisicoverzekering of compagnonsverzekering – Particulier

We regelen het voor u

  • Advies op maat
  • Persoonlijk contact
  • Samen met een adviseur
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,7
664 beoordelingen
  • Een overlijdensrisicoverzekering zorgt voor een uitkering bij overlijden. De nabestaanden kunnen hiermee bijvoorbeeld de hypotheek (voor een deel) aflossen of tijdelijk stoppen met werken om voor de kinderen te zorgen. Met een overlijdensrisicoverzekering kunt u uw gezin of uw partner financieel beschermen. U verzekert een vast bedrag dat bij overlijden direct wordt uitgekeerd.
  • Een overlijdensrisicoverzekering is voor iedereen die zijn of haar nabestaande(n) wil beschermen tegen de financiële gevolgen van overlijden.
  • Bij een gelijkblijvende overlijdensrisicoverzekering blijft het verzekerde bedrag gedurende de hele looptijd gelijk. Dit geldt ook voor de premie. Een gelijkblijvende uitkering is handig als u een risico wilt verzekeren dat gedurende de looptijd niet verandert zoals bijvoorbeeld een gelijkblijvende hypotheekschuld.