Buitenshuisdekking, de verzekering voor buiten

Schade aan uw spullen buiten uw woning verzekert u met de buitenshuisverzekering van Zicht. U bent dan óók buiten verzekerd voor verlies, diefstal of beschadiging van bijvoorbeeld uw smartphone, laptop, sportspullen, golfuitrusting of fotocamera.

Uw spullen ook buiten uw woning verzekerd

Uw bezittingen in huis zijn verzekerd met uw inboedelverzekering. Bijvoorbeeld uw kleding, geluidsapparatuur en inrichting. Maar ook uw fotocamera, smartphone en tablet. In de praktijk blijkt dat schade aan smartphones of zonnebrillen juist vaker buiten de woning voorkomt. Op een inboedelverzekering kunt u deze schade helaas niet verhalen.

Daarom hebben wij een aanvullende dekking ontwikkeld. Met de buitenshuisdekking zijn uw spullen ook buiten uw woning verzekerd.

Man speelt gold – buitenshuisdekking – particulier

Inboedelverzekering met buitenshuisdekking

Kies voor de buitenshuisdekking van het Zicht privépakket. Zo zijn uw bezittingen ook buiten de deur verzekerd tegen schade en diefstal.

Wat valt er onder de dekking?

 • Smartphones, laptops en tablets zijn meeverzekerd.
 • Met de basisdekking en de topdekking kunt u zelf kiezen welke variant het beste bij u past.
 • De basisdekking kost € 70,- aanvullende premie per jaar. De topdekking kost € 125,- per jaar. Deze aanvullende premie is exclusief poliskosten en assurantiebelasting.

Goed om te weten

 • De buitenshuisdekking kan alleen in combinatie met de inboedelverzekering worden afgesloten.
 • Afhankelijk van de gekozen dekking kan een eigen risico van toepassing zijn.
 • De buitenshuisdekking geldt alleen binnen Nederland. Wilt u ook dekking in het buitenland? Kies dan voor een doorlopende reisverzekering of een kostbaarhedenverzekering.

Gezien op tv!

In het RTL4 programma WoonTips vertelt onze adviseur Ilse Vossen over de inboedelverzekering met buitenshuisdekking. Heeft u de uitzending gemist? Bekijk dan onze video van 2 minuten!

Uw bezittingen goed verzekerd met de inboedelverzekering 2

Reparatieservice

Om het u gemakkelijk te maken, heeft de buitenshuisverzekering een reparatieservice. Deze is speciaal voor tablets en smartphones. Hoe dat werkt?

Als u schade heeft, stuurt u uw beschadigde apparaat naar onze reparateur. Die zorgt dat het snel gerepareerd wordt. En is het niet te repareren? Dan ontvangt u afhankelijk van de ouderdom van het apparaat de dagwaarde. Soms de nieuwwaarde. U kunt dan zelf een nieuw apparaat kopen.

Man soldeert – buitenshuisdekking – particulier

We regelen het voor u

 • Advies op maat
 • Persoonlijke contact
 • Samen met een adviseur
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
583 beoordelingen
 • Hoe weet ik of mijn alarmsysteem is aangesloten op het ISDN-netwerk van KPN?
  Als uw alarmsysteem is aangesloten op het ISDN-netwerk van KPN, zal de display van uw alarmsysteem een foutmelding tonen vanaf 1 april 2022. Dat wilt u natuurlijk liever voor zijn. Op de factuur van uw beveiligingsbedrijf kunt u zien of uw systeem gebruik maakt van ISDN. Is uw alarmsysteem niet aangesloten op ISDN? Dan hoeft u niets te doen.
 • ISDN werkt vanaf 1 april niet meer. Wat betekent dat voor mijn alarmsysteem en verzekering?
  Als uw alarmsysteem is aangesloten op het ISDN-netwerk, wordt via dat netwerk een melding naar de alarmcentrale gestuurd als uw alarmsysteem afgaat. Vanaf 1 april schakelt KPN dit netwerk uit. En gaat er dus geen melding meer naar de alarmcentrale. Omdat uw installatie daarmee niet meer aan de eisen van uw verzekering voldoet, heeft u geen dekking meer voor diefstal.
 • Mijn alarmsysteem maakt nog gebruik van ISDN. Wat moet ik nu doen?
  Neem contact op met uw (gecertificeerde) beveiligingsbedrijf om hen de alarminstallatie zo snel mogelijk aan te laten passen. Als u dit niet doet, gaat er geen signaal naar de alarmcentrale als uw alarmsysteem afgaat. En heeft u in geval van inbraak geen dekking.
 • Waarom zou ik via Zicht adviseurs mijn inboedelverzekering afsluiten?
  Zicht adviseurs is een onafhankelijke tussenpersoon. Onze deskundige adviseurs kunnen een groot aantal speciaal geselecteerde aanbieders van inboedelverzekeringen vergelijken voor u. U bent dus verzekerd van een inboedelverzekering die het best bij uw wensen past. Onze klantenservice staat voor u klaar. We zijn zowel telefonisch als via e-mail, chat en social media bereikbaar.
 • Wat is een inboedelwaardemeter en hoe krijg ik garantie tegen onderverzekering?
  U kunt onderverzekering voorkomen door het invullen van de inboedelwaardemeter. Als de uitkomst hiervan op uw polis wordt aangetekend, keert de verzekeringsmaatschappij voor 5 jaar lang altijd de daadwerkelijke schade uit en heeft u de garantie dat u niet onderverzekerd bent.
 • Heb ik een eigen risico op mijn inboedelverzekering?
  Het eigen risico varieert per verzekeringsmaatschappij. U kunt ook kiezen voor een vrijwillig eigen risico, waardoor uw premie lager wordt.