Motorverzekering

Goed verzekerd de weg op met de motorverzekering

Als u op een motor rijdt, bent u extra kwetsbaar. Dat geldt voor uzelf, uw medepassagier, maar ook voor uw motor. Een goede verzekering is dan ook belangrijk. Bij Zicht adviseurs kunt u vertrouwen op een onafhankelijk advies voor uw motorverzekering, een top dekking en een snelle schade afhandeling. Motorverzekering vergelijken? Bel ons en laat onze deskundige adviseurs u helpen. Wij zorgen er graag voor dat u onbezorgd kunt rijden!
Bel 088-020 93 03
direct een adviseur spreken
Bel me terug

Kies voor Zicht adviseurs

 • Uw no-claim korting kan oplopen tot 80%.
 • Gunstige kortingsregeling als u al een auto bij Zicht verzekerd heeft.
 • Speciale verzekeringen voor oldtimers.
 • Uw motor nooit meer over- of onderverzekerd.
 • Onze opzegservice maakt overstappen naar Zicht heel eenvoudig.
 • Tot 10% pakketkorting in het Zicht privépakket.

Wat dekt de motorverzekering?

U kunt kiezen uit verschillende basisdekkingen.

Motorverzekering - Zicht adviseurs

Welke dekkingen?

Goed om te weten

 • Ook op uw motorverzekering bouwt u schadevrije jaren op.
 • Dit product komt in aanmerking voor pakketkorting. Bel ons voor een offerte.
 • Als u al een auto verzekerd heeft via Zicht en u sluit hierbij een motorverzekering af dan komt u in aanmerking voor een gunstige kortingsregeling.
Roel Witpeerd - Zicht adviseurs
Parkeert u uw motor buiten? Gebruik dan twee sloten. Het slot van de fabrikant en een ART-motorslot.
Roel Witpeerd - Zicht adviseurs

Roel Witpeerd

adviseur particulieren

Wij regelen het voor u


 • Advies op maat
 • Persoonlijk contact
 • Samen met een adviseur

Gebruikt u MijnZicht al?


Uw verzekeringen inzien en schades melden kunt u 24/7 zelf via MijnZicht.

De opzittendenverzekering

Naast het verzekeren van schade aan uw motor, kunt u er ook voor kiezen om de mensen die op de motor rijden te verzekeren. Bijvoorbeeld voor letselschade, overlijden of schade aan spullen en kleding.

Verkeersrechtsbijstand

Het verhalen van materiële schades en letselschades in het verkeer is niet altijd meeverzekerd op de auto- of motorverzekering. Kies in dat geval voor de verkeersrechtsbijstandverzekering.

Dekkingen

Een motorverzekering bestaat uit verschillende onderdelen (dekkingen). Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen kunt u deze wel of niet bijsluiten.

De wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Deze dekking verzekert de schade die u met uw motor aan andere partijen toebrengt. U bent wettelijk verplicht minimaal deze dekking af te sluiten.

Beperkt casco

Hiermee bent u verzekerd tegen brand-, diefstal- en stormschade.     

Volledig casco

U bent dan ook verzekerd tegen botsen en slippen door eigen schuld en vandalisme.
 

Aanvullende dekking voor schade aan uw motor (beperkt casco of volledig casco/all-risk)

 • Is uw motor 7 jaar of ouder? Dan adviseren wij een beperkt casco dekking. Hiermee bent u verzekerd tegen brand-, diefstal- en stormschade. De schade is gedekt op basis van dagwaarde.
 • Is uw motor tot 7 jaar oud? Dan adviseren wij volledig casco dekking (all-risk). Naast de hierboven genoemde dekkingen bent u dan ook verzekerd tegen botsen en slippen door eigen schuld en vandalisme.
Bel Zicht
83% belt ons
Ook interessant

Korting op deze verzekering?

Sluit deze verzekering af in het Zicht privépakket. Dan krijgt u korting oplopend tot 10%.

Regel het zelf
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs | Ter info: i.v.m. een systeemwijziging kunnen we op dit moment geen actuele reviews weergeven.
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
953 beoordelingen
Gerelateerde verzekeringen
Veelgestelde vragen
 • Hoe houdt Zicht adviseurs mijn schadevrije jaren bij?
  Als u geen schade rijdt bouwt u normaal gesproken op uw motorverzekering schadevrije jaren op. Hoe meer jaren u schadevrij rijdt, hoe hoger de korting op uw premie. U bouwt korting op tot een maximum. Als u uw verzekering beëindigt, wordt het aantal aantoonbare schadevrije jaren die u bij ons heeft opgebouwd in het landelijke systeem ‘Roy-Data’ gezet. Uw nieuwe verzekeringsmaatschappij neemt deze schadevrije jaren uit Roy-Data automatisch van ons over. Als u bij ons een motorverzekering afsluit, kijken wij ook in Roy-Data wat uw aantoonbare schadevrije jaren zijn.
 • Is een motorverzekering een verplichte verzekering?
  Iedere motorbezitter in Nederland is verplicht om minimaal een WA-motorverzekering af te sluiten. Deze WA-dekking vergoedt alleen de schade die u met uw motor aan anderen veroorzaakt. Het is uiteraard mogelijk om de dekking uit te breiden naar een beperkt casco of volledig casco dekking. Het RDW controleert regelmatig of een motor verzekerd is. Is dit niet het geval, dan riskeert de eigenaar een hoge boete. Zorg dus altijd voor een motorverzekering!
 • Waarom zou ik via Zicht adviseurs mijn motorverzekering afsluiten?
  Zicht adviseurs is een onafhankelijke tussenpersoon. Onze deskundige adviseurs kunnen een groot aantal speciaal geselecteerde aanbieders van motorverzekeringen vergelijken voor u. U bent dus verzekerd van een motorverzekering die het best bij uw wensen past. Onze klantenservice staat voor u klaar. Wij zijn zowel telefonisch als via e-mail, chat en social media bereikbaar.