Zicht privépakket

Verzekeringspakket voor uw verzekeringen: het Zicht privépakket

Uw particuliere verzekeringen kunt u combineren in een totaalpakket voor uw verzekeringen. Het Zicht privépakket is eenvoudig en compleet. Al uw verzekeringen in één verzekeringspakket, samengesteld zoals u het wilt. Want de waardevolle zaken in uw leven wilt u beschermen. Zo goed als u kunt.
Bel ons
Wij regelen het voor u
Bel me terug

Alle verzekeringen in één verzekeringspakket, kan dat?

Met het Zicht privépakket kunt u verschillende particuliere schadeverzekeringen in één keer afsluiten. Al uw verzekeringen staan dan overzichtelijk in één verzekeringspakket. Heel gemakkelijk. En aantrekkelijk. Wat er precies verzekerd is, verschilt per verzekeringsproduct. Vraag de adviseur om advies welke verzekeringen het beste bij u passen.
De dekkingen in het Zicht privépakket zijn zeer uitgebreid en de hulp bij schade is heel goed. Bovendien levert dit verzekeringspakket u financieel voordeel op. Sluit u verzekeringen in meerdere categorieën af, dan krijgt u pakketkorting op de premies. Dus hoe meer verzekeringscategorieën, hoe hoger de pakketkorting.

U bent niet dubbel verzekerd

In het Zicht privépakket kunt u alle schadeverzekeringen die u als particulier nodig heeft combineren. Voor grote tegenslagen en voor kleine ongelukjes. In het privépakket zijn al uw verzekeringen op elkaar afgestemd. Dat betekent dat u niets dubbel verzekert en dat u ook niets vergeet.
Privépakket - Zicht adviseurs

Wat zijn de voordelen van het Zicht privépakket?

Overzichtelijk én voordelig

Persoonlijke risico’s en mogelijke ongelukjes rond wonen, personen, verkeer en recreatie; het geeft rust als u alle verzekeringen op die gebieden goed geregeld heeft. Het Zicht privépakket biedt daarvoor een complete oplossing in één verzekeringspakket. Overzichtelijk en voordelig. Want u profiteert ook nog eens van pakketkorting.

Uw voordelen op een rij

 • alle belangrijke schadeverzekeringen in één verzekeringspakket.
 • online wijzigen en schades melden via MijnZicht.
 • duidelijke voorwaarden met uitgebreide dekkingen.
 • geen overlappingen in dekkingen.
 • een uitstekende schadeservice, 24 uur per dag.
 • aantrekkelijke no-claimregelingen.
 • oplopende pakketkorting.

Pakketkorting?

Het Zicht privépakket kent vier categorieën: wonen, personen, verkeer en recreatie. Heeft u verzekeringen afgesloten in twee verschillende categorieën? Dan krijgt u 2,5% korting op het totaalbedrag. Bij drie categorieën 5% en bij vier categorieën zelfs 10%.

Niet alle verzekeringen uit het pakket zorgen voor extra pakketkorting. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. En berekenen uw korting!
Bel ons
Wij regelen het voor u

Particulier privépakket - Zicht adviseurs

Welke verzekeringen kunt u combineren in het verzekeringspakket?

Particulier privépakket - Zicht adviseurs
Gladys Geurts - Zicht adviseurs
Tip: door de oplopende pakketkorting in het Zicht privépakket ontvangt u de doorlopende reisverzekering bijna voor niets!
Gladys Geurts - Zicht adviseurs

Gladys Geurts

adviseur particulieren

Meer weten?

Onze adviseurs helpen u graag. Met advies of een offerte met vrijblijvende premieberekening.

088-020 93 03

Gebruikt u MijnZicht al?

Uw verzekeringen inzien en schades melden kunt u 24/7 zelf via MijnZicht.

Ook interessant

Zeer goed

Onze klanten
beoordelen Zicht
gemiddeld met een

8.4 / 10
Gebaseerd op 897 recensies
Regel het zelf
Gerelateerde verzekeringen
Veelgestelde vragen

 • Is er ook een zakelijk verzekeringspakket?
  Ook voor ondernemers biedt Zicht een verzekeringspakket. Het Zicht ondernemerspakket biedt precies de zekerheid die u wenst en u bent in één keer goed verzekerd tegen nagenoeg alle risico's die u als ondernemer kunt lopen. Ook in het Zicht ondernemerspakket profiteert u van oplopende pakketkorting.
 • Hoe kan ik het Zicht privépakket afsluiten?
  Voor informatie over uw particuliere risico’s en het Zicht privépakket kunt u terecht bij onze afdeling particulieren. Onze adviseurs weten precies wat in uw situatie het beste past en zij kunnen u informeren over de premie, de diverse kortingen en het eigen risico. Neem contact op.
 • Hoeveel korting kan ik krijgen in het Zicht privépakket?
  Het Zicht privépakket kent vier categorieën: wonen, personen, verkeer en recreatie. Heeft u verzekeringen afgesloten in twee verschillende categorieën? Dan krijgt u 2,5% korting op het totaalbedrag. Bij drie categorieën 5% en bij vier categorieën zelfs 10%. Dus met bijvoorbeeld een inboedelverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering, een autoverzekering en een doorlopende reisverzekering profiteert u volop van deze regeling en krijgt u 10% korting. Daarnaast blijft het natuurlijk handig dat u met het verzekeringspakket alle verzekeringen overzichtelijk op één polis heeft.