Verzekeringspakket met korting: kies voor Zicht.

Uw particuliere verzekeringen kunt u combineren in een totaalpakket voor uw verzekeringen. Het Zicht privépakket is eenvoudig en compleet. Al uw verzekeringen in één verzekeringspakket, samengesteld zoals u het wilt. Want de waardevolle zaken in uw leven wilt u beschermen. Zo goed als u kunt.

Zoë helpt u graag verder

De voordelen van het Zicht privépakket

 • Alle belangrijke schadeverzekeringen in één verzekeringspakket.
 • Tot 10% pakketkorting – ook voor uw kinderen! Lees hoe het werkt >
 • Online wijzigen en schades melden via MijnZicht.
 • Duidelijke voorwaarden met uitgebreide dekking.
 • Onze verzekeringen zijn dagelijks opzegbaar.
 • Een uitstekende schadeservice, 24 uur per dag.

Alle schadeverzekeringen in één verzekeringspakket, kan dat?

Met het Zicht privépakket kunt u verschillende particuliere schadeverzekeringen in één keer afsluiten. Al uw verzekeringen staan dan overzichtelijk in één verzekeringspakket. Heel gemakkelijk. En aantrekkelijk. Wat er precies verzekerd is, verschilt per verzekeringsproduct. Vraag de adviseur om advies welke verzekeringen het beste bij u passen.

Nooit meer over- of onderverzekerd

In het Zicht privépakket kunt u alle schadeverzekeringen die u als particulier nodig heeft combineren. Voor grote tegenslagen en voor kleine ongelukjes. In het privépakket zijn al uw verzekeringen op elkaar afgestemd. Dat betekent dat u niets dubbel verzekert en dat u ook niets vergeet.

kokend stel-zicht privepakket-particulier

Pakketkorting, hoe werkt het?

Het Zicht privépakket kent vier rubrieken: wonen, personen, verkeer en recreatie. Hoe meer rubrieken u verzekert, hoe hoger de pakketkorting op de premie van uw verzekeringen.

1 rubriek 2 rubrieken 3 rubrieken 4 rubrieken
0% korting 2,5% korting 5% korting 10% korting

Bent u Excellent-klant en heeft u kinderen met verzekeringen bij Zicht? Dan krijgen zij dezelfde korting op hun verzekeringen als u. Heeft u bijvoorbeeld een woonhuisverzekering, autoverzekering en aansprakelijkheidsverzekering? Dan krijgt u 5% korting op uw verzekeringen. En heeft uw kind een autoverzekering via Zicht? Dan krijgt uw zoon of dochter óók 5% korting op de autoverzekering.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. En berekenen uw korting!

Welke verzekeringen kunt u combineren in het verzekeringspakket?

Hieronder ziet u welke verzekeringen u kunt combineren in uw verzekeringspakket. In de rubriek verkeer tellen de scooter- en (brom)fietsverzekering niet mee voor het bepalen van de hoogte van de pakketkorting. U krijgt ook geen pakketkorting over de premie van deze verzekeringen. De andere verzekeringen in het overzicht tellen wel mee voor de pakketkorting.

Simonette Beenders – Zicht adviseurs

Tip: door de oplopende pakketkorting in het Zicht privépakket ontvangt u de doorlopende reisverzekering bijna voor niets!

Simonette Beenders

adviseur particulieren
Simonette Beenders – Zicht adviseurs

Simonette Beenders

adviseur particulieren

We regelen het voor u

 • Advies op maat
 • Persoonlijk contact
 • Samen met een adviseur

Gebruikt u MijnZicht al?

Uw verzekeringen inzien en schades melden kunt u 24/7 zelf via MijnZicht.

Lees dit ook

https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,7
678 beoordelingen
 • Ook voor ondernemers biedt Zicht een verzekeringspakket. Het Zicht ondernemerspakket biedt precies de zekerheid die u wenst en u bent in één keer goed verzekerd tegen nagenoeg alle risico's die u als ondernemer kunt lopen. Ook in het Zicht ondernemerspakket profiteert u van oplopende pakketkorting.
 • Het Zicht privépakket kent vier categorieën: wonen, personen, verkeer en recreatie. Heeft u verzekeringen afgesloten in twee verschillende categorieën? Dan krijgt u 2,5% korting op het totaalbedrag. Bij drie categorieën 5% en bij vier categorieën zelfs 10%. Dus met bijvoorbeeld een inboedelverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering, een autoverzekering en een doorlopende reisverzekering profiteert u volop van deze regeling en krijgt u 10% korting. Daarnaast blijft het natuurlijk handig dat u met het verzekeringspakket alle verzekeringen overzichtelijk op één polis heeft.
 • Voor informatie over uw particuliere risico’s en het Zicht privépakket kunt u terecht bij onze afdeling particulieren. Onze adviseurs weten precies wat in uw situatie het beste past en zij kunnen u informeren over de premie, de diverse kortingen en het eigen risico. Neem contact op.