Groene kaart aanvragen

Aanvraagformulier groene kaart

In een aantal landen is het verplicht om de groene kaart fysiek bij u te hebben. Handig is de groene kaart ook bij schade. U heeft dan alle gegevens bij de hand. U kunt via onderstaand formulier een groene kaart aanvragen. Op een werkdag voor 12.00 uur een groene kaart aangevraagd? Dan heeft u deze de volgende dag in huis. Meer weten over de groene kaart? Lees onze veelgestelde vragen. Wilt u voor meerdere auto’s een groene kaart aanvragen? Of wilt u een groene kaart voor uw auto en caravan / aanhanger? Vul dan per kenteken het formulier in.
Uw privacy is bij ons in goede handen. We gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Lees meer >

Veelgestelde vragen over de groene kaart

Is het in EU-landen verplicht om de groene kaart bij u te hebben?

Nee, binnen EU-landen is het niet verplicht om de groene kaart bij u te hebben. Binnen de EU kan de politie in een centraal register nagaan of uw auto verzekerd is. Handig is de groene kaart wel bij schade. Vergeet hem daarom niet uit te printen of op te slaan op uw telefoon. Zo heeft u altijd alle gegevens bij de hand. Ook als u onverhoopt schade heeft.

Is het buiten de EU verplicht om de groene kaart bij u te hebben?

In een aantal landen is het verplicht om de originele groene kaart bij u te hebben. Dit zijn: Albanië, Bosnië (en Herzegovina), Israël, Marokko, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Rusland, Republiek Servië, Tunesië, Turkije, Voormalig Joegoslavische Republiek Macedonië, Wit-Rusland en Iran. Bent u van plan om met uw auto naar of door deze landen te reizen? Vraag dan via bovenstaand formulier een groene kaart aan. Wij sturen u de originele groene kaart dan via de post toe.
Veelgestelde vragen