Aanvraagformulier groene kaart – zakelijk

In een aantal landen is het verplicht om de groene kaart fysiek bij u te hebben. Handig is de groene kaart ook bij schade. U heeft dan alle gegevens bij de hand. U kunt via onderstaand formulier een groene kaart aanvragen. Op een werkdag voor 12.00 uur een groene kaart aangevraagd? Dan heeft u deze de volgende dag in huis. Meer weten over de groene kaart? Lees onze veelgestelde vragen. Wilt u voor meerdere auto’s een groene kaart aanvragen? Of wilt u een groene kaart voor uw auto en caravan / aanhanger? Vul dan per kenteken het formulier in.

Overige formulieren - zakelijk - verzekering - auto groene kaart aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over de groene kaart

Is het in EU-landen verplicht om de groene kaart bij u te hebben?

Nee, binnen EU-landen is het niet verplicht om de groene kaart bij u te hebben. Binnen de EU kan de politie in een centraal register nagaan of uw auto verzekerd is. Handig is de groene kaart wel bij schade. Vergeet hem daarom niet uit te printen of op te slaan op uw telefoon. Zo heeft u altijd alle gegevens bij de hand. Ook als u onverhoopt schade heeft.

Is het buiten de EU verplicht om de groene kaart bij u te hebben?

In een aantal landen is het verplicht om de originele groene kaart bij u te hebben. Dit zijn: Albanië, Bosnië (en Herzegovina), Israël, Marokko, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Rusland, Republiek Servië, Tunesië, Turkije, Voormalig Joegoslavische Republiek Macedonië, Wit-Rusland en Iran. Bent u van plan om met uw auto naar of door deze landen te reizen? Vraag dan via bovenstaand formulier een groene kaart aan. Wij sturen u de originele groene kaart dan via de post toe.

  • Met casco wordt bedoeld de schadedekking voor uw eigen auto. De verplichte WA (wettelijke aansprakelijkheid) dekt de schade aan derden.
  • Wij bekijken samen welke dekking het beste past bij bijvoorbeeld de leeftijd en de waarde van uw voertuig. Autoschade kost vaak meer dan alleen de reparatie. Vooral als uw bedrijf afhankelijk is van de mobiliteit van uw bedrijfsauto’s.
  • Dit is afhankelijk van de dekking van uw zakelijke autoverzekering. Neem contact op met uw adviseur of bekijk de polisvoorwaarden.