Blusinstructies – Zicht preventieservice

Brandblusmiddelen mogen in geen enkel bedrijf ontbreken. Maar dan is het natuurlijk wel belangrijk dat uw medewerkers weten hoe ze in geval van nood hiermee moeten omgaan.

Over Saval

Naast ontwikkeling, productie, levering en onderhoud van een uitgebreid assortiment van blusmiddelen, leveren en onderhouden we ook noodverlichting. Bovendien kunt u ook voor veiligheidsopleidingen zoals Bedrijfshulpverlening en VCA, maar ook vluchtwegplattegronden en ontruimingsoefeningen bij ons terecht. Altijd volgens de richtlijnen van ISO 9001, uw garantie voor kwaliteit in de organisatie en het product.

Hierdoor ontstaat een unieke combinatie van menselijke knowhow en apparatuur, waardoor uw organisatie, de mensen die er werken én uw investeringen goed zijn beveiligd. Tel daar onze ervaring met brandrisico’s in vele verschillende sectoren bij op en we weten precies wat u nodig heeft om uw brandveiligheid te optimaliseren. Onze filosofie is niet voor niets: We know fire. We know safety. We know you.

Man blust brand – Preventieservice – Zakelijk

Blusinstructies

Saval kan uw medewerkers tijdens een korte, praktische opleiding helpen om de drempel te overwinnen om bij een beginnende brand op een correcte manier in te grijpen. De training kan een onderdeel zijn van uw complete BHV-opleiding, maar kan uiteraard ook apart verzorgd worden. Ook op uw locatie, om zo de herkenbaarheid voor uw personeel te vergroten.

Voordelen:

  • Uw medewerkers leren hoe de blusmiddelen in uw bedrijf werken en hoe ze deze kunnen bedienen. Zo kunnen ze snel ingrijpen bij brand en grote schade voorkomen.
  • De training kan gegeven worden bij Saval of op uw locatie.

Prijzen

De prijs is afhankelijk van uw wensen en situatie.

Let op! Klanten van Zicht krijgen een speciaal tarief. Deze afspraak is gemaakt tot 1-1-2025.

Contact met Saval

Preventieservice - brand - blusinstructies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.