Blusmiddelen – Zicht preventieservice

Brand komt altijd op een onverwacht moment. Brandblusapparatuur op de juiste plekken en in juiste hoeveelheid kan de schade beperken. Heeft u dit op orde?
En weet u de ‘vuurlast’ van uw organisatie?

Onze partner

Klik op het logo om alle producten van Kling Brandbeveiliging te bekijken.

Over Kling

Als specialist op het gebied van brandbeveiliging kunnen wij u als klant een zeer breed assortiment producten en diensten aanbieden. Niet alleen kunt bij ons terecht voor alle mogelijke blusmateriaal zoals brandblussers en brandslanghaspels, ook bieden wij u een uitgebreid pakket aan E.H.B.O.­ materiaal en preventiemateriaal aan. Eveneens beschikken wij over de mogelijkheid tot het berekenen van de vuurlast in uw organisatie (beheersbaarheid van brand).

Man bekijkt brandblusapparaat – Preventieservice – Zakelijk

Tot onze services behoren onder andere het controleren van brandblusapparatuur, noodverlichting, elektrisch gereedschap en het brandvertragend maken van diverse materialen. Kling Brandbeveiliging is gemachtigd om brandvertragende behandelingen te verrichten. Na behandeling door middel van impregneren van het product wordt een Certificaat van Behandeling verstrekt.

Kling Brandbeveiliging is door KIWA als een REOB gecertificeerd onderhoudsbedrijf erkend. REOB staat voor Regeling voor de Erkenning van Onderhoudsbedrijven Kleine Blusmiddelen. Dit houdt in dat Kling Brandbeveiliging volledig bevoegd is voor het controleren en keuren van blusmiddelen. Bij alle werkzaamheden wordt de norm voor het projecteren van draagbare en verrijdbare blustoestellen (NEN 4001) gehanteerd.

Blusmiddelen

Bij Kling Brandbeveiliging BV vindt U een ruim aanbod van brandblussers, diverse typen, soorten en maten, inclusief poeder blussers, schuimblussers, sproeischuimblussers, CO2 brandblussers en koolzuursneeuw blussers. Maar ook automatische brandblussers voor serverruimtes en de scheepvaart.
Ook kunt u bij Kling terecht voor automatische blusinstallaties, brandslanghaspels en werkhaspels, blusdekens, brandweermaterialen, haspelkasten en bijvoorbeeld impregneermiddelen.

Het is uitermate belangrijk dat brandblussers op geschikte en duidelijk zichtbare plekken gepositioneerd worden en de locatie helder wordt aangegeven met een pictogram. Bent U bekend met de richtlijnen en wettelijke voorschriften wat betreft brandveiligheid van uw bedrijf? Als u vragen heeft over het benodigde aantal brandblussers, het type of de inhoud om uw bedrijf aan de wettelijke voorschriften te laten voldoen, dan helpen wij u ook graag.

Prijzen

Als klant van Zicht krijgt u 20% korting op de aanschaf van nieuwe brandblussers en 10% korting op alle services. Als u hier gebruik van wilt maken, kunt u via het formulier contact met Kling opnemen.

Let op! Dit aanbod is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 1-1-2025.

Contact met Kling

Preventieservice - brand - kling brandbeveiliging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.