Alarmsysteem – Zicht preventieservice

Camerabeveiliging en een alarmsysteem zorgen er in de regel voor dat uw onderneming geen doelwit is voor inbrekers. Als ze dan toch binnen zijn, kan een alarmsysteem ervoor zorgen dat zo min mogelijk buit meegenomen wordt.

Over Een Veilig Gevoel

Een Veilig Gevoel is een gecertificeerd beveiligingspartner voor ondernemers. Wij ontzorgen ondernemers totaal op dit gebied en maken met hen een plan op maat. Hiervoor zetten we verschillende diensten in, onder andere een alarmsysteem om inbraak te voorkomen.

Ruimte met luxe stoelen – Preventieservice – Zakelijk

Alarmsysteem

Een alarminstallatie is een elektronisch systeem dat een alarm geeft wanneer een ongewenste bezoeker uw onderneming of woning betreedt. Het systeem geeft in zulke situaties een hard geluid, eventueel in combinatie met lichtflitsen. Het signaal wordt automatisch naar een alarmcentrale (meldkamer) gestuurd waar een actie, bijvoorbeeld de politie inschakelen, wordt ondernomen.

Prijzen

Een alarmsysteem heeft u bij Een Veilig Gevoel al vanaf € 39,95 per maand. De prijs hangt af van verschillende factoren. Vraag uw offerte via het contactformulier aan en u ontvangt de eerste 4 maanden gratis of 15% korting. Deze korting wordt verwerkt in de maandprijs of aankoopbedrag.

Let op! Dit aanbod is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 1-1-2025.

Contact met Een Veilig Gevoel

Preventieservice - inbraak - alarmsystemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.