Peilzenders

Peilzender - Zicht preventieservice

Wilt u uw voertuig goed beveiligen volgens de gestelde verzekeringseis? Of is het uw eigen wens? Onze partner Moving Intelligence helpt u graag en biedt hiervoor diverse Kiwa SCM gecertificeerde mogelijkheden.

Onze partner

Over Moving Intelligence

Moving Intelligence helpt mensen grip te krijgen op alles dat beweegt: van auto tot scooter, van trailer tot container, van boot tot werkmaterieel. Belangrijk, want u hecht waarde aan wat u heeft. Aan alles dat rijdt, vaart, vliegt of vervoerd wordt.
We doen dit voor iedereen: multinational of middenstander, wagenparkbeheerder of trotse bezitter van een oldtimer. Moving Intelligence brengt uw wereld in beweging onder controle. Met hardware die we onzichtbaar inbouwen en met software die informatie zichtbaar maakt. Zo volgt, beheert en bewaakt u wereldwijd alles dat beweegt. En wordt er toch iets van u gestolen, halen wij het persoonlijk terug. Letterlijk.
 
We doen dit al bijna 20 jaar. En elke dag, elk jaar dat we bestaan, voegen we innovatie toe aan onze diensten en producten. Daarom zijn we marktleider in het toevoegen van controle aan alles wat beweegt. Dat doen we omdat onze technologie mensen rustiger laat slapen en bedrijven efficiënter laat werken.
Zicht preventieservice - Zicht adviseurs

Peilzender (terugvindsysteem)

Peilzenders zijn terugvindsystemen met wereldwijde dekking, een eigen voeding en afhankelijk van het aantal posities een levensduur tot 5 jaar. Ze zijn zo klein als een luciferdoosje en hierdoor in ieder transportmiddel eenvoudig, veilig en uit het zicht te monteren.

De Mi01 (SCM TV01) is een terugvindsysteem voorzien van unieke combinatie technologie en eigen voeding. Hierdoor is het systeem in elk voertuig eenvoudig, veilig en uit het zicht te monteren. Na een diefstalmelding en activatie van de diefstalmodus zendt het systeem via GPS of GSM (elk uur) en via Radio Frequentie (elke seconde) een signaal uit. Hierdoor is uw voertuig nauwkeurig te lokaliseren en terug te halen. De Mi01 heeft bij 1 positiebepaling per dag een minimale levensduur van 5 jaar. Deze peilzender kan ook gebruikt worden voor oldtimers.

Prijzen

De bedragen zijn inclusief btw en 
inclusief installatie op locatie in Nederland (m.u.v. Waddeneilanden).
Meer tabelgegevens
Meer tabelgegevens
Meer tabelgegevens
Meer tabelgegevens
Meer tabelgegevens
Meer tabelgegevens
Meer tabelgegevens
Meer tabelgegevens
Product / dienst
Prijs
Mi01 - Peilzender met eigen voeding (5 jaar) - VbV/SCM (TV01) | Klasse ‘Terugvindsysteem’
€ 349,- (i.p.v. € 399,-)
Abonnementstarief€ 9,62 per maand.

Let op! Dit aanbod is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 1-1-2022.

Contact met Moving Intelligence

Ga naar de speciale Zicht-pagina op de site van Moving Intelligence voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.
Veelgestelde vragen