Startonderbreker – Zicht preventieservice

Wilt u uw voertuig goed beveiligen volgens de gestelde verzekeringseis? Of is het een uw eigen wens. Onze partner Moving Intelligence helpt u graag en biedt hiervoor diverse Kiwa SCM gecertificeerde mogelijkheden.

Over Moving Intelligence

Moving Intelligence helpt mensen grip te krijgen op alles dat beweegt: van auto tot scooter, van trailer tot container, van boot tot werkmaterieel. Belangrijk, want u hecht waarde aan wat u heeft. Aan alles dat rijdt, vaart, vliegt of vervoerd wordt.

We doen dit voor iedereen: multinational of middenstander, wagenparkbeheerder of trotse bezitter van een oldtimer. Moving Intelligence brengt uw wereld in beweging onder controle. Met hardware die we onzichtbaar inbouwen en met software die informatie zichtbaar maakt. Zo volgt, beheert en bewaakt u wereldwijd alles dat beweegt. En wordt er toch iets van u gestolen, halen wij het persoonlijk terug. Letterlijk.

We doen dit al bijna 20 jaar. En elke dag, elk jaar dat we bestaan, voegen we innovatie toe aan onze diensten en producten. Daarom zijn we marktleider in het toevoegen van controle aan alles wat beweegt. Dat doen we omdat onze technologie mensen rustiger laat slapen en bedrijven efficiënter laat werken.

Startonderbreker Moving Intelligence – Preventieservice – Zakelijk

SCM Klasse 1 (voorheen klasse Startonderbreker)

De MiBlock SCM Klasse 1 is de ideale beveiliging voor uw voertuig. Met de MiBlock voorkomt u dat uw voertuig ongewenst gestart wordt. In de basis is de startonderbreker altijd ingeschakeld; ook als iemand met een sleutel het voertuig probeert te starten.

De MiBlock wordt geleverd inclusief een actieve tag, een noodsleutel en een ledlampje dat knippert als de startblokkering actief is. Nadat de motor is uitgeschakeld, wordt de startonderbreker na enkele seconden automatisch geactiveerd i.v.m. veiligheid (bij bijvoorbeeld een afgeslagen auto). Het elektrische circuit van het voertuig is dan op meerdere plaatsen onderbroken. Hierdoor kan het voertuig niet gestart worden. Door de actieve tag bij u te hebben bij het betreden van het voertuig, wordt de startblokkering weer opgeheven.

Prijs

MiBlock – VbV/SCM systeem | SCM klasse 1  € 389,- (adviesprijs €484,-)

Het bedrag is inclusief btw en inclusief installatie op locatie in Nederland (m.u.v. Waddeneilanden). De installatie moet plaats vinden op een overdekte- en afsluitbare locatie.

Let op! Dit aanbod is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 31-12-2024. Bij alle getoonde prijzen is het SCM certificaat inbegrepen.

Contact met Moving Intelligence

Ga naar de site van Moving Intelligence voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.