Cybersecurity check – Zicht preventieservice

Door de komst van iPads, smartphones en thuiswerken lijkt het onmogelijk om als ondernemer nog goed op uw bedrijfsinformatie te passen. Vroeger ging alles in de kast achter slot en grendel. Tegenwoordig zwerven documenten en spreadsheets rond op internet en mobiele apparaten. Heeft u in beeld welke informatie voor u van belang is? Heeft u goede afspraken met medewerkers over het omgaan met bedrijfsinformatie? Is er duidelijk onderscheid in informatie die ‘naar buiten’ mag en welke niet? Is er een noodplan?

Een veilig gevoel gaat verder dan de technische middelen. Het is meer dan het slot op de deur. De Microway SafeScan helpt u om inzicht te krijgen hoe terecht of onterecht uw veilige gevoel is.

Over Microway

Uw nachtrust gegarandeerd door onze servicegerichte IT oplossingen. Automatisering gaat over hardware, software en kabels. Maar meer nog gaat automatisering over efficiënt en effectief werken. Over gemak. Microway levert gemak. Of het nu gaat om programmatuur, apparatuur of complete netwerken in of buiten huis: Microway ondersteunt, beheert, onderhoudt en repareert.

Man bekijkt kabels – Preventieservice – Zakelijk

Cybersecurity check

We bieden drie verschillende soorten een cybersecurity check:

  • Basis: de controle van security software instellingen in ca. 4 uur.
  • Standaard: de controle van security software instellingen én het netwerkapparatuur in ca. 6-8 uur.
  • Advanced: de controle van security software instellingen én het netwerkapparatuur én een maandscan op 400.000 kwetsbaarheden in ca. 12 uur.

Prijzen

Speciaal voor klanten van Zicht geldt een uurtarief van € 108,- exclusief btw.

Let op! Deze prijs is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 1-1-2025.

Contact met Microway

Preventieservice - overige - cyber check - microway

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.