AED Services – Zicht preventieservice

Elke week worden 300 Nederlanders getroffen door een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Minder dan 10% overleeft dit. Een AED vergroot de overlevingskans.

Over Een Veilig Gevoel

Een Veilig Gevoel is een gecertificeerd beveiligingspartner voor ondernemers. Wij ontzorgen ondernemers totaal op dit gebied en maken met hen een plan op maat. Hiervoor zetten we verschillende diensten in, onder andere AED Services waarbij u gegarandeerd een goedwerkende AED heeft welke onderhouden wordt.

AED – Preventieservice – Zakelijk

AED Services

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok. Hoge kosten en onwetendheid zorgen ervoor dat veel AED’s slecht onderhouden worden.

Steeds meer ondernemers kiezen voor een AED op de werkvloer. Ze hangen het levensreddende schokapparaat op in hun pand, maar kijken er dan nauwelijks meer naar om. Een Veilig Gevoel BV zorgt voor de plaatsing èn het jaarlijks onderhoud. Als de AED tussentijds gebruikt wordt, worden de pads kosteloos vervangen.

Het AED apparaat geeft met een druk op de knop duidelijke uitleg m.b.t. reanimatiehandelingen en is daardoor ook uitermate geschikt voor personen zonder ervaring met reanimatie. Iedereen kan het apparaat bedienen!

Kortom:

  • het is de beste AED ter wereld; Heartstart van Philips
  • de AE wordt jaarlijks onderhouden en de pads worden dan vervangen
  • iedereen kan het apparaat bedienen

Prijzen

AED Services via Een Veilig Gevoel kan vanaf € 14,95 per maand. De prijs hangt af van verschillende factoren. Vraag uw offerte via het contactformulier aan en u ontvangt de eerste 4 maanden gratis of 15% korting.

Let op! Dit aanbod is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 1-1-2025.

Contact met Een Veilig Gevoel

Preventieservice - personeel - AED-services

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.