BHV-cursus – Zicht preventieservice

Jaarlijks zijn er in Nederland zo een 6.000 slachtoffers van bedrijfsongevallen. Het is daarom fijn (en wettelijk verplicht) om te kunnen handelen in geval van een calamiteit of incident. Ieder bedrijf in Nederland moet voldoen aan de Arbowetgeving. Zo moet bijvoorbeeld de bedrijfshulpverlening (BHV) in orde zijn.

Over BHVNederland

BHVNederland is de opleider op het gebied van BHV, EHBO, AED&Reanimatie, Ploegleider BHV, Hoofd BHV en Preventiemedewerker. Er is vaak behoefte aan maatwerk, vandaar ze ook trainingen en workshops van deze opleidingen bieden. BHVNederland gelooft erin dat ieder mens in staat moet zijn een leven te redden. Alleen moet je dat wel leren. Iedereen is overigens ook verplicht anderen te helpen wanneer hier noodzaak toe is.

Ondernemers in Nederland worstelen soms met alle wettelijke eisen en normen. BHVNederland helpt bedrijven bij het vinden van de antwoorden en bij het, vooral praktisch, voldoen aan regels.

BHV-cursus – Preventieservice – Zakelijk

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Bent u nieuw in BHV land of heeft u jaren geleden voor het laatst een BHV diploma behaald? Dan start u met de BHV Basis Cursus. Dit kan als e-learningprogramma, maar ook tijdens een tweedaagse programma. Hierin leert u handelen in geval van medische noodzaak of bij brand. Reanimatie en AED en het blussen van brand behoren tot de inhoud van de training. Kijk hier voor meer informatie.

Prijzen

Als klant van Zicht krijgt u 10% korting op onderstaande tarieven en bent u een jaar lang verzekerd voor schade en ongevallen voortkomend uit uw optreden als Bedrijfshulpverlener. Selecteer de gewenste cursus op de site van BHVNederland en wil in het winkelmandje de kortingscode 10Zicht2024 in.

Heeft u nog geen BHV?

Dan heeft u 2 mogelijkheden:

Cursus Prijs zonder korting
BHV Basis E-learning Cursus
(incl. 1 dag praktijk)
€ 219,-
BHV Basis Cursus
(2 daags klassikaal)
€ 329,-

 

Heeft u een geldig BHV-document?

(niet ouder dan 1 jaar en 3 maanden) Dan volstaat een BHV herhalingscursus.

Cursus Prijs zonder korting
1-daagse praktijktraining € 189,-

BHVNederland kan de BHV-training ook op uw locatie verzorgen. Klik hier voor meer informatie.

Let op! Deze korting is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 1-1-2025.

Contact met BHVNederland

Preventieservice - personeel - BHV-cursus

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.