Cursus EHBO – Zicht preventieservice

Eerste Hulp Bij Ongelukken. U hoopt het nooit nodig te hebben. Maar weet u wat u moet doen bij een ongeluk? Of als iemand plotseling onwel wordt? De Rode Kruis EHBO cursus helpt u daarbij. Het is toch fijn als u kunt handelen in plaats van hulpeloos toe staan te kijken?

Over BHVNederland

BHVNederland is de opleider op het gebied van BHV, EHBO, AED&Reanimatie, Ploegleider BHV, Hoofd BHV en Preventiemedewerker. Er is vaak behoefte aan maatwerk, vandaar ze ook trainingen en workshops van deze opleidingen bieden. BHVNederland gelooft erin dat ieder mens in staat moet zijn een leven te redden. Alleen moet je dat wel leren. Iedereen is overigens ook verplicht anderen te helpen wanneer hier noodzaak toe is.

Ondernemers in Nederland worstelen soms met alle wettelijke eisen en normen. BHVNederland helpt bedrijven bij het vinden van de antwoorden en bij het, vooral praktisch, voldoen aan regels.

Hand wordt verbonden – Preventieservice – Zakelijk

Cursus EHBO

In twee dagen gaat een gecertificeerd docent u alle vaardigheden bijbrengen en u gaat deze uitgebreid oefenen. Zo leert u onder andere hoe u een slachtoffer in veiligheid kunt brengen. En hoe u de toestand van het slachtoffer kunt beoordelen.

U leert reanimeren met en zonder AED (Automatische Externe Defibrillator), hoe u een huidwond, bloeding of brandwond moet behandelen. Na de cursus weet u precies wat te doen in geval van bewusteloosheid, bij letsel aan botten, spieren en gewrichten, een verslikking en bij hoofd- en wervelletsel. U leert de eerste signalen herkennen zodat u sneller zult reageren bij hart- en vaatproblemen. Hierdoor zal de kans op herstel vele malen groter zijn.

Na deze twee dagen ontvangt u een Europees erkend certificaat van het Rode Kruis op naam als EHBO’er.

Prijzen

Als klant van Zicht krijgt u 10% korting op onderstaande prijs. Selecteer de gewenste cursus op de site van BHVNederland en vul in het winkelmandje de kortingscode 10Zicht2024 in.

Cursus  Prijs zonder korting
EHBO cursus (2-daags klassikaal) € 269,-

 

BHVNederland kan de training ook op uw locatie verzorgen. Klik hier voor meer informatie.

Let op! Deze korting is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 1-1-2025.

Contact met BHVNederland

Preventieservice - personeel - EHBO-cursus

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.