Rechtsbijstandverzekering

Snel een persoonlijke prijsopgave ontvangen?
Prijsopgave >
bel met een adviseur
vul het formulier in

Rechtsbijstandverzekering bedrijven - verzeker kosten als gevolg van juridische geschillen

In elke zakelijke relatie kan een juridisch conflict voorkomen. Bijvoorbeeld met klanten, toeleveranciers, werknemers of de overheid. Soms is juridische bijstand dan noodzakelijk. Bij Zicht adviseurs kunt u vertrouwen op een onafhankelijk advies, top dekking en een snelle schade afhandeling. U kiest zelf hoe u de rechtsbijstandverzekering afsluit die het best bij u past. 

Kies voor Zicht adviseurs

Wat dekt de rechtsbijstandverzekering voor bedrijven?

Een goede bedrijfsrechtsbijstandverzekering kan u een hoop werk uit handen nemen op het moment dat u als ondernemer bij een lastig geschil betrokken raakt. Daarnaast vergoedt een bedrijfsrechtsbijstandverzekering de hoge kosten van juridische ondersteuning en een eventuele gang naar de rechtbank. 

Verschillende modules

Rechtsbijstandverzekeringen voor bedrijven kennen een modulaire opbouw. U kiest alleen de modules die voor u als ondernemer of zzp'er relevant zijn: 
 • Verkeer
 • Bedrijfsvoering & Incasso
 • Inkoop & Verkoop  

Goed om te weten

 • In veel gevallen kan een rechtsbijstandverzekering ook preventief werken, bijvoorbeeld door uw inkoop- en leveringsvoorwaarden juridisch te laten toetsen.
 • Rechtsbijstandverzekering vergelijken? Bij Zicht adviseurs kunt u vertrouwen op een onafhankelijk advies.
Mark Arts - Zicht adviseurs
In de polisvoorwaarden staat vermeld dat wijzigingen in het personeelsbestand gemeld moeten worden. Doet u dit niet dan kan dat consequenties hebben.
Mark Arts - Zicht adviseurs

Mark Arts

adviseur zakelijk

Wij regelen het voor u

 • U hoeft het niet alleen te doen
 • Direct contact met een adviseur
 • Altijd advies op maat

87% heeft dit risico

In elke zakelijke relatie kan een juridisch conflict voorkomen. Bijvoorbeeld: met klanten, toeleveranciers, werknemers of de overheid.
Ook interessant
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs | Ter info: i.v.m. een systeemwijziging kunnen we op dit moment geen actuele reviews weergeven.
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
953 beoordelingen
Gerelateerde verzekeringen
Veelgestelde vragen
 • Waarvoor ben ik verzekerd met de bedrijfsrechtsbijstandverzekering?
  Rechtsbijstandverzekeringen voor bedrijven kennen een modulaire opbouw. U kiest alleen de modules die voor u als ondernemer of ZZP-er relevant zijn: Verkeer, Bedrijfsvoering & Incasso, Inkoop & Verkoop. In veel gevallen kan een rechtsbijstandverzekering ook preventief werken, bijvoorbeeld door uw inkoop- en leveringsvoorwaarden juridisch te laten toetsen.
 • Wat valt niet onder de dekking van de bedrijfsrechtsbijstandverzekering?
  In de voorwaarden van de rechtsbijstandverzekering vindt u de situaties waarvoor de rechtsbijstandverzekering dekking biedt. Voorbeeld van een situatie waarin er geen dekking is: geschillen die zijn ontstaan voor de ingangsdatum van de verzekering.
 • Waarom heb ik een bedrijfsrechtsbijstandverzekering nodig?
  De rechtsbijstandverzekering biedt u rechtshulp bij geschillen met derden. Bij Zicht adviseurs kunt u zelf uw verzekering samenstellen.