Milieuschadeverzekering

Milieuschadeverzekering - verzeker saneringskosten bij milieuschade

Bedrijven hebben een wettelijke saneringsplicht. Milieuschade ontstaat sneller dan u denkt. Niet alleen op de locatie waar uw bedrijf gevestigd is, maar ook op de locatie waar u werkt. Al bij het blussen van een kleine brand bijvoorbeeld kan verontreinigd water de bodem vervuilen. Voor de kosten van het opruimen van de vervuiling bent u verantwoordelijk. Om te zorgen dat u bij schade geen onverantwoord risico loopt, kunt u er voor kiezen bij Zicht een milieuschadeverzekering af te sluiten.
Bel Zicht
Wij regelen het voor u

Kies voor Zicht adviseurs

Wat dekt de milieuschadeverzekering?

Milieuschadeverzekering - Zicht adviseurs

Dekking voor

Een milieuschadeverzekering vergoedt uw saneringskosten als er onverwacht schadelijke stoffen in de bodem of het oppervlaktewater terecht zijn gekomen. Dit kan zowel op de verzekerde locatie als op een locatie van anderen zijn. 

Goed om te weten

 • Ook materiële schade die het gevolg is van de verontreiniging en schade die het gevolg is van de sanering zijn gedekt.
 • Onze opzegservice maakt overstappen naar Zicht heel eenvoudig.
Mart Versleijen - Zicht adviseurs
Wist u dat er subsidies worden gegeven voor het saneren van asbest?
Mart Versleijen - Zicht adviseurs

Mart Versleijen

adviseur zakelijk

Wij regelen het voor u

 • U hoeft het niet alleen te doen
 • Direct contact met een adviseur
 • Altijd advies op maat

36% heeft dit risico

Bedrijven hebben een wettelijke saneringsplicht. Een milieuschade ontstaat sneller dan u denkt. Voor de opruimingskosten bent u verantwoordelijk.
Ook interessant
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs | Ter info: i.v.m. een systeemwijziging kunnen we op dit moment geen actuele reviews weergeven.
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
953 beoordelingen
Gerelateerde verzekeringen
Veelgestelde vragen
 • Voor wie is de milieuschadeverzekering?
  Bijna iedere onderneming kan milieuschade veroorzaken, bijvoorbeeld door brand of storm. De schadeclaims kunnen zo hoog oplopen dat de bedrijfscontinuïteit gevaar loopt. Het risico van milieuschade verschilt per bedrijfstak. Stem samen met uw Zicht adviseur de verzekering af op uw specifieke bedrijfsactiviteiten.
 • Wat zijn de verzekerde locaties op een milieuschadeverzekering?
  De verzekerde locaties op een milieuschadeverzekering zijn de eigen locatie en de werklocatie(s) van de verzekerde.
 • Wat dekt een milieuschadeverzekering?
  Een milieuschadeverzekering vergoedt de saneringskosten als er onverwacht schadelijke stoffen in de bodem of het oppervlaktewater terecht zijn gekomen. Dit kan zowel op de verzekerde locatie zijn, als op een locatie van anderen. Ook materiële schade die het gevolg is van de verontreiniging en schade die het gevolg is van de sanering zijn gedekt.