Bedrijfsschadeverzekering

Bedrijfsschadeverzekering

Inzicht in uw risico's of direct een prijsgave ontvangen?
Plan een gesprek »
Spreek met een adviseur

Prijsopgave »
Spreek met een adviseur

Bedrijfsschadeverzekering - verzeker omzetverlies als gevolg van bedrijfsstilstand

Uw bedrijf kan als gevolg van een brand-, storm- of waterschade stil komen te liggen. Er zijn dan geen inkomsten. Vaste lasten en kosten zoals lonen en huur lopen dan gewoon door. Om te zorgen dat u bij schade geen onverantwoord risico loopt, kunt u er voor kiezen via Zicht adviseurs een bedrijfsschadeverzekering af te sluiten.

Kies voor Zicht adviseurs

Wat dekt de bedrijfsschadeverzekering?

Dekking voor

 • Een bedrijfsschadeverzekering biedt dekking voor de financiële risico’s van het plotseling stilvallen van uw bedrijf door bijvoorbeeld brand. 
 • De vergoeding dekt de vaste kosten (waaronder lonen en salarissen) en de gederfde winst zodat u de continuïteit van uw bedrijf zeker stelt. 
 • Ook de bedrijfsschade die ontstaat door een schade bij een ander kunt u verzekeren. Bijvoorbeeld brand bij een bedrijf in hetzelfde gebouw of een belangrijke leverancier die niet meer aan u kan leveren. 

Goed om te weten

 • Het is verstandig om mogelijke kosten eens te berekenen, dan krijgt u een beeld van het risico dat u loopt.
 • Zicht helpt u hier graag bij en kan u adviseren over de mogelijkheden waarmee u dit risico kunt afdekken. 
 • Als u extra kosten moet maken om bedrijfsschade te beperken dan is dit in veel gevallen ook gedekt. Bijvoorbeeld kosten om leveringen sneller te laten plaatsvinden. 

Ook uw extra kosten goed verzekerd?

Extra kostenverzekering

 • Bij calamiteiten zoals een brand of een ongeval moet u soms extra kosten maken om uw bedrijf voort te zetten. Misschien moet u daarvoor zelfs uitwijken naar een andere locatie.
 • Een extra kostenverzekering zorgt ervoor dat de extra kosten die u moet maken om uw bedrijfsactiviteiten zo snel mogelijk weer op te starten na een calamiteit gedekt zijn.

Goed om te weten

 • Denk hierbij aan de kosten voor het huren van tijdelijke kantoorruimte of computer- en elektronica apparatuur.
 • Opstarten na een calamiteit kan op dezelfde of op een andere plaats zijn.

Roy Boevink - manager zakelijk advies
Ga vast na of het mogelijk is om uw bedrijf na een grote schade aan het nu gebruikte pand, snel op een andere locatie voort te zetten.
Roy Boevink - manager zakelijk advies

Roy Boevink

manager zakelijk advies

Bedrijfsschadeverzekering afsluiten of persoonlijk advies?

Neem contact op met onze deskundige adviseurs voor een inventarisatie van de risico's voor uw bedrijf en een oplossing op maat. Wij geven u graag tijdens een persoonlijk telefonisch 10-minutengesprek een indicatie van de risico’s die u loopt. Of vraag meteen een offerte aan.
Plan een 10minutengesprek »
Spreek met een adviseur

Wij regelen het voor u

 • U hoeft het niet alleen te doen
 • Direct contact met een adviseur
 • Altijd advies op maat

86% heeft dit risico

Uw bedrijf kan als gevolg van een brand-, storm- of waterschade stil komen te liggen. Er zijn dan geen inkomsten. De vaste lasten zoals lonen, hypotheek of huur lopen echter gewoon door.
Ook interessant
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs | Ter info: i.v.m. een systeemwijziging kunnen we op dit moment geen actuele reviews weergeven.
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
948 beoordelingen
Gerelateerde verzekeringen
Veelgestelde vragen
 • Mijn omzet is afhankelijk van vaste toeleveranciers. Is dat te verzekeren op een bedrijfsschadeverzekering?
  Er zijn mogelijkheden om u te verzekeren tegen gevaren van schade bij uw vaste toeleveranciers. Neemt contact op met onze adviseurs voor meer informatie.
 • Wat is verzekerd bij een bedrijfsschadeverzekering?
  Bij bedrijfsschade door brand of een andere oorzaak die gedekt is, vergoedt de bedrijfsschadeverzekering de misgelopen brutowinst. Maakt u extra kosten, omdat u bijvoorbeeld tijdelijke bedrijfsruimte moet huren? Dan hebt u recht op een vergoeding. Soms loopt u omzet mis, zonder dat uw bedrijf directe schade heeft opgelopen. Bent u bijvoorbeeld voor uw klanten afhankelijk van een grote winkelketen naast u? Dan heeft het ook gevolgen voor u als de winkel sluit na een brand. Ook deze schade is gedekt met een bedrijfsschadeverzekering.
 • Wat kost de bedrijfsschadeverzekering?
  De kosten van de verzekering hangen af van de bedragen die u verzekerd heeft. Onze adviseurs maken graag een offerte voor u.