Best beoordeelde assurantiekantoor op opiness.nl

De dienstverlening van Zicht is in 2024 voor de zevende keer op rij als beste beoordeeld in de categorie assurantiekantoren. In 2018 en 2019 wonnen we daarnaast een Opiness Award. De beoordeling en award zijn beide volledig gebaseerd op reviews van klanten. Opiness is een onafhankelijk consumentenplatform. Organisaties worden onder meer beoordeeld op snelle bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, deskundigheid en het nakomen van beloftes.

Zicht is natuurlijk heel trots op deze waardering van klanten. Want we stellen namelijk alles in het werk om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Door uw behoeften en financiële situatie in kaart te brengen, door altijd te zoeken naar een oplossing op maat en door de juiste zorg te bieden. Zodat u alles gelukkig verzekerd en geregeld heeft.

Wat maakt Zicht een betrouwbare en prettige adviseur? Dat kunnen onze klanten natuurlijk het beste beoordelen!

Best beoordeeld assurantiekantoren 2024

Super tevreden

Ze hebben een luisterend oor, kijken naar je persoonlijke situatie en bij “schade” is er een snelle afhandeling, waardoor je rust krijgt, omdat je meteen weet waar je aan toe bent.

R. Janse

Persoonlijke aandacht

Fijne afhandeling bij een vervelend incident.

FLORIJN App & Web Solutions B.V.

Snelle en correcte afwikkeling schademelding

Klantgerichte organisatie, duidelijk in communicatie, snelle en coulante afwikkeling schademelding. En niet te vergeten… concurrerende premies voor de diverse verzekeringen.

M.H. Nicodem

Al jaren vertrouwd adviseur

Prettig, niet opdringerig en adequaat, met veel begrip voor mij als klant als je ‘pech ‘ hebt en dus de verzekeraar nodig hebt.

J.P.P.M. Ernes