Kom jij ons versterken?

Werken bij Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs betekent dat je samen met 450 betrokken collega’s werkt bij één van de grootste financiële tussenpersonen van Nederland. Bij een organisatie met een eigentijdse dienstverlening en meer dan 100 jaar ervaring. Onze professionals leveren kwaliteit en raken het hart van onze klanten. Dat betekent gelukkig werken!

Help je mee?

De historie van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs, gaat terug tot in de 19e eeuw. Nog steeds zijn we actief in heel Nederland; vanuit vestigingen in heel Nederland zijn we oprecht betrokken bij het wel en wee van onze klanten. Wij helpen particuliere en zakelijke klanten bij het maken van bewuste keuzes over financiële risico’s. Bijvoorbeeld door samen goed vooruit te kijken. En door wensen en situaties in kaart te brengen. Maar ook door na te denken over verschillende oplossingen.


Jenny Battaglia – Zicht adviseurs

Bij Zicht ben je meteen echt onderdeel van het team.

Jenny Battaglia

adviseur particulieren
Jenny Battaglia – Zicht adviseurs

Jenny Battaglia

adviseur particulieren

Werken bij ons?

Wil jij werken in een omgeving die je inspireert en die je de kans biedt je talenten verder te ontwikkelen? Grote kans dat Zicht adviseurs bij jou past. Of je nu een ervaren professional bent of een jong talent. Kom jij ons helpen onze ambities waar te maken?

Alle informatie over werken bij Zicht en onze vacatures vind je op werkenbijzicht.nl.

Werken bij Zicht – in gesprek