RI&E – Zicht preventieservice

Om uw klanten goed te kunnen bedienen, heeft u gezond personeel nodig. Een zieke werknemer kost gemiddeld € 250,- per dag. U kunt dit risico verzekeren, maar voorkomen is natuurlijk beter voor u en uw werknemer. Bovendien heeft u een aantal wettelijke verplichtingen ten aanzien van preventie. Bijvoorbeeld de uitvoering van een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E).

Over HCS

Dat onze samenleving er in 2030 anders uitziet dan nu, dat weten we wel zeker. Want de wereld verandert continu en in een steeds hoger tempo. Zo ook de wereld van werk. Als werkgever is het de kunst hierin op eigen kracht koers te houden en steeds slim en snel de juiste beslissingen te nemen. HCS is een deskundige partner die je helpt de stap naar voren te kunnen blijven zetten. Oók onder voortdurend veranderende omstandigheden. Onze experts luisteren, analyseren met een frisse blik en maken innovatief gebruik van data om te komen tot passende oplossingen. Wij zijn er voor mensen als het erop aankomt en geven aandacht.

Vrouw in lokaal – Preventieservice – Zakelijk

RI&E

U bent als werkgever verplicht om een gezonde en veilige werkomgeving voor uw medewerkers te creëren. Daarom inventariseert u of het werk gevaarlijk is en zo ja, op welk vlak. Ook onderzoekt u of de uitvoering van het werk ongezond kan zijn voor de medewerkers. En als het nodig is stelt u een plan van aanpak op met verbeterpunten. HCS helpt u bij het opstellen en/of toetsen van de RI&E.

In een RI&E brengt u in kaart welke risico’s werknemers lopen bij hun werkzaamheden. U doet dit dus voor een veilige en gezonde werkomgeving. U bent wettelijk verplicht om een RI&E uit te voeren. Maar het naleven en up-to-date houden van de RI&E is ook van belang.

U kunt HCS inschakelen voor de gehele uitvoering van de RI&E in uw organisatie of voor de toetsing van een RI&E die u zelf hebt uitgevoerd. HCS biedt een RI&E op maat. U heeft verschillende mogelijkheden:

  • U voert de RI&E zelf uit en HCS toetst.
  • U voert de RI&E zelf uit, HCS begeleidt dit proces en toetst.
  • HCS voert de RI&E voor u uit en levert het plan van aanpak.

Prijzen

Op basis van uw wensen brengt HCS graag een offerte voor u uit. Vul hiervoor bijgaand contactformulier in.

Contact met HCS

Preventieservice - personeel - ri&e

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.