Arbeidsvoorwaardencheck – Zicht preventieservice

Arbeidsvoorwaarden horen thuis in elke arbeidsovereenkomst. Naast primaire arbeidsvoorwaarden zijn dit meestal secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden.

Over DAS

DAS Holding NV is een brede juridisch en financiële dienstverlener bestaande uit verschillende groepsondernemingen en merken. DAS denkt met u mee bij problemen en conflicten. Wij geven meer dan alleen een advies. Onze specialisten komen met praktische en haalbare oplossingen of helpen u om problemen of conflicten te voorkomen. Wij komen op voor uw recht.

Mensen schudden hand – Preventieservice – Zakelijk

Arbeidsvoorwaardencheck

Wat zijn arbeidsvoorwaarden?

Arbeidsvoorwaarden zijn de voorwaarden waaronder uw werknemer werkt. De belangrijkste soorten arbeidsvoorwaarden zijn primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden. Tussen deze categorieën valt niet altijd een duidelijke lijn te trekken. Zo vallen sommige arbeidsvoorwaarden zowel onder de secundaire als onder de tertiaire arbeidsvoorwaarden. Het opstellen van arbeidsvoorwaarden is niet voor iedereen weggelegd. Dat kan DAS voor u doen. Ook kunnen ze een bestaand document voor u controleren en eventueel aanpassen.

Opstellen document

Het is belangrijk dat uw afspraken met uw medewerkers goed vastliggen in de arbeidsvoorwaarden zo beschermt u uw bedrijf optimaal. Onze ervaren juristen helpen u graag de arbeidsvoorwaarden op te stellen die juridisch waterdicht zijn.

  • Juridisch waterdichte voorwaarden
  • Up-to-date volgens laatste wetgeving
  • Snel voor u geregeld

Controleren en aanpassen document

Naast dat een ervaren flexx-jurist uw bestaande arbeidsvoorwaarden controleert, past hij deze ook direct aan op plekken waar hij verbetering ziet. Zo heeft u zekerheid van optimale arbeidsvoorwaarden volgens de laatste wetgeving.

  • Controleren én aanpassen in één pakket
  • Volledig volgens de laatste wetgeving
  • Zeker van een juridisch waterdicht document

Controleren document

Wilt u weten of uw huidige voorwaarden of contracten helemaal up-to-date en juridisch waterdicht zijn? Onze juristen beoordelen het document voor u. Met hun deskundige hulp weet u snel welke verbeterpunten er zijn.

  • Snel duidelijkheid
  • Juridische zekerheid
  • Concrete tips voor verbetering

Prijzen

Als klant van Zicht krijgt u 15% korting op onderstaande tarieven:
Arbeidsovereenkomst controleren € 529
Arbeidsovereenkomst controleren en aanpassen € 789
Arbeidsovereenkomst aanpassen € 399

Relatie- of concurrentiebeding opstellen € 349
Relatie- of concurrentiebeding controleren € 179
Relatie- of concurrentiebeding controleren en aanpassen € 349
Relatie- of concurrentiebeding aanpassen € 349

Let op! Dit aanbod is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 1-1-2025.

Contact met DAS

Wilt u een offerte aanvragen? Direct een opdracht geven? Of een gratis adviesgesprek? Neem contact op met de Ondernemersdesk van DAS: 088 3279 883 of vul het formulier op de website van DAS in en geef aan dat u 15% korting ontvangt als klant van Zicht.

Uw privacy is bij ons in goede handen. We gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Lees meer >