BedrijfsRisicoVerkenner

BedrijfsRisicoVerkenner - de risicostatus van uw bedrijf

Ondernemen is risico lopen, dat weet u als geen ander. Maar weet u ook welke impact die risico’s hebben op uw bedrijfscontinuïteit? Met de BedrijfsRisicoVerkenner van Zicht adviseurs krijgt u een duidelijk beeld van de risicostatus van uw bedrijf.

Bel Zicht
We adviseren u graag

Hoe werkt de BedrijfsRisicoVerkenner?

Het uitstippelen van een effectief risicoplan begint met elkaar leren kennen. Een zakelijk risicoadviseur met kennis van zaken bezoekt uw bedrijf en beoordeelt ter plekke alle risico's.

Stap 1. Voorbereiding

Voordat onze adviseur uw bedrijf bezoekt, verdiept hij zich in uw bedrijf en branche. Welke risico’s komen het meeste voor in uw branche? En wat zijn de mogelijke financiële gevolgen daarvan?

Stap 2. Inventarisatie bedrijf en risico’s

Tijdens het gesprek inventariseert onze adviseur alle voorkomende risicosituaties. Hij kijkt onder andere naar de werkzaamheden binnen uw bedrijf, de eventuele aanwezige machines, transportmiddelen en elektronische apparatuur. Uw ambities voor de komende jaren worden natuurlijk ook niet vergeten.

Stap 3. Analyse risico’s

De adviseur bekijkt voor ieder risico welke maatregelen u heeft genomen. En hoe groot de kans is dat het risico bij uw bedrijf voorkomt. Vervolgens brengt hij in kaart welke aanvullende maatregelen u kunt nemen om bepaalde risico’s te beperken.

Stap 4. Overzichtelijk rapport

Aan de hand van een overzichtelijk rapport bespreekt de adviseur met u onze analyse en eventuele oplossingen. Dat kunnen ook preventiemaatregelen zijn of het advies om een risico te accepteren. Het hoeft dus niet altijd een verzekering te zijn.

Video's

Bekijk de video waarin onze adviseur Henny van Roemburg uitlegt hoe wij werken met de BedrijfsRisicoVerkenner.

En bekijk een voorbeeldvideo over het risico bedrijfsaansprakelijkheid.
BedrijfsRisicoVerkenner - Zicht adviseurs

Vergoeding

U betaalt voor de BedrijfsRisicoVerkenner een vast bedrag. Deze kosten maken we vooraf voor u inzichtelijk. Verzekeringen of aanpassingen die we u adviseren, kunnen we ook voor u regelen. Wij zijn u graag van dienst.

Top 5 risico's bij Nederlandse bedrijven

Ondernemen is risico lopen, dat weet u als geen ander. Maar weet u ook welke impact die risico’s hebben op uw bedrijfscontinuïteit?

Ondernemerspakket - Zicht adviseurs

Specialisme

Onze zakelijk adviseurs zijn all-round experts op het gebied van verzekerbare risico’s. In sommige bedrijfstakken of branches hebben we specialisten rondlopen. Adviseurs met kennis en jarenlange branche ervaring en hart voor uw vak. 


BedrijfsRisicoVerkenner - Zicht adviseurs

Eigentijds advies

Eigentijds advies is een nieuwe manier van adviseren. Dit advies vindt online plaats. U krijgt een afspraak met een Zicht adviseur via webcam. Door middel van een beveiligde omgeving ziet u de adviseur en alle te bespreken documenten. Via de telefoon spreekt u tegelijkertijd met uw adviseur. Dit advies kan op de door u gewenste locatie én op een moment dat het u uitkomt.
Bel Zicht
Maak kennis met ons eigentijds advies
Remco Louwrink - Zicht adviseurs
Voor iedere ondernemer is de BedrijfsRisicoVerkenner zinvol. Soms kunnen we met enkele tips al direct een risicosituatie wegnemen.
Remco Louwrink - Zicht adviseurs

Remco Louwrink

adviseur zakelijk

Wij regelen het voor u

 • U hoeft het niet alleen te doen
 • Direct contact met een adviseur
 • Altijd advies op maat
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs | Ter info: i.v.m. een systeemwijziging kunnen we op dit moment geen actuele reviews weergeven.
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
948 beoordelingen
Ook interessant
Gerelateerde verzekeringen
Veelgestelde vragen
 • Wat is de BedrijfsRisicoVerkenner?
  Met de BedrijfsRisicoVerkenner brengt Zicht adviseurs uw bedrijfsrisico’s in kaart. En geven we aan wat de eventuele financiële gevolgen daarvan kunnen zijn en welke maatregelen u daar tegen kunt nemen. Dit doen we bij bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Al onze jarenlange ervaring en kennis, hebben we gebundeld in de risicometer.
 • Voor wie is de BedrijfsRisicoVerkenner?
  De BedrijfsRisicoVerkenner kan worden toegepast bij bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Voor iedere ondernemer is de BedrijfsRisicoVerkenner zinvol. Soms kunnen we met enkele tips al direct een risicosituatie wegnemen.
 • Hoe werkt de BedrijfsRisicoVerkenner?
  Een zakelijk risicoadviseur met kennis van zaken bezoekt uw bedrijf en beoordeelt ter plekke alle risico’s. In een aantal stappen analyseert hij uw situatie en geeft hij u een gedegen en persoonlijk advies.