NVG

NVG - zakelijke risico's verzekeren via Zicht, risico en verzekeringsadviseurs

Ondernemen is risico lopen, dat weet u als geen ander. Maar weet u ook welke impact die risico’s hebben op uw bedrijfscontinuïteit? Wat gebeurt er bijvoorbeeld als de sproei-installatie van de greens uitvalt tijdens de zomer? Wie is aansprakelijk als er schade door een grasmaaier aan eigendommen van de golfbaan ontstaat? Of bij lichamelijk letsel aan bezoekers van de golfbaan? Met de BedrijfsRisicoVerkenner krijgt u een duidelijk beeld van de risicostatus van uw bedrijf.
Maak kennis met ons
vrijblijvend en informatief

Wat kunt u van Zicht verwachten?

U heeft verstand van het exploiteren van een golfbaan. Zicht van verzekerbare risico’s. Ieder zijn vak. Om te zorgen dat u toch in controle blijft, geven we u graag oplossingen voor de risico’s die u loopt. Daarom bieden wij aan om uw risico’s en uw huidige verzekeringspakket in de vorm van een ‘second opinion’ te analyseren. U krijgt hiermee inzicht in uw risico’s en de besparingen die u kunt aanbrengen in uw verzekeringspakket.

Uw voordeel kan al snel kan oplopen tot 15% besparing op het gehele pakket.
NVG - Zicht adviseurs

In één oogopslag duidelijkheid

Onze bevindingen per risicogebied presenteren we u in een overzichtelijk rapport. Ieder relevant risicogebied beoordelen we op de preventiemaatregelen die u al heeft genomen. Daarnaast kijken we ook naar de voorwaarden van de verzekeringen die u al heeft.

Zo ziet u in één oogopslag voor welke risico’s u extra maatregelen kunt nemen.
NVG - Zicht adviseurs

Risicobeheersing

Voor ieder risico kijken we welke maatregelen u heeft genomen en hoe groot de kans is dat het risico bij uw bedrijf voorkomt. Vervolgens brengen we in kaart welke aanvullende maatregelen u kunt nemen om bepaalde risico’s (verder) te beperken.

Ook geven we aan welke oplossingen er zijn tegen de gevolgen van bepaalde risico’s.
NVG - Zicht adviseurs

Uw contactpersonen

Mark Arts,
zakelijk risicoadviseur

06-13 47 43 91
mark.arts@zichtadviseurs.nl

Alberto Erriu,
adviseur binnendienst

06-12 66 53 89
alberto.erriu@zichtadviseurs.nl

BedrijfsRisicoVerkenner

Uw risico's brengen we in kaart met onze BedrijfsRisicoVerkenner. U krijgt snel inzicht in alle verzekerbare risico's in een overzichtelijk rapport. Daarna kijken we samen met u welke oplossingen voor deze risico's gewenst zijn.