Hoofdkantoor - Zicht adviseurs

Rogier van der Weydestraat 4
1817 MJ Alkmaar
Telefoonnummer: 072-502 43 80

Stel in als mijn kantoor ›

Zicht particulier kantoor Alkmaar

Het Zicht kantoor Alkmaar is gevestigd aan de westelijke rand van Alkmaar. We zijn makkelijk bereikbaar per auto en hebben parkeergelegenheid voor de deur. Met het openbaar vervoer is deze locatie ook goed bereikbaar. De loopafstand vanaf het station in Alkmaar bedraagt ongeveer 10 minuten. 
 
Inmiddels zijn we al ruim 10 jaar gevestigd op deze locatie in Alkmaar. We hebben dan ook een goede band met deze mooie stad. Op deze locatie zijn de pensioen-, hypotheek en particuliere collega’s werkzaam. Daarnaast is ook de zakelijke afdeling hier gevestigd. U bent van harte welkom om binnen te lopen met vragen over een schade of voor een adviesgesprek met een van onze adviseurs. Ons kantoor bevindt zich op de begane grond.

Openingstijden

Wij zijn van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 21.00 uur. Op vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur. U kunt ons bezoeken op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Buiten kantooruren zijn we onder hetzelfde telefoonnummer ook bereikbaar voor spoedgevallen.

Download onze contactgegevens

U kunt onze contact gegevens ook in een v-card downloaden, deze rechtstreeks in uw smartphone opslaan of als pdf printen. Dit kunt u doen door de QR code hieronder te scannen. Om dit te kunnen doen heeft u een QR scan app nodig. Deze kunt u installeren via uw Appstore of via Google Play.

QR code Alkmaar particulieren

Plan uw route

Vul hieronder uw postcode in om de routebeschrijving naar het kantoor te krijgen.