De opzittendenverzekering van Zicht adviseurs

Naast het verzekeren van schade aan uw motor, kunt u er ook voor kiezen om de mensen die op de motor rijden te verzekeren. Bijvoorbeeld voor letselschade, overlijden of schade aan spullen en kleding. Natuurlijk bent u als bestuurder zelf ook verzekerd. Wilt u een opzittendenverzekering afsluiten of heeft u vragen? Bel of app ons.

Opzittendenverzekering afsluiten> Snel een persoonlijke prijsopgave

Opzittendenverzekering – dekking

De ongevallen opzittendenverzekering keert een vast bedrag uit bij overlijden en blijvende invaliditeit naar aanleiding van een ongeval. Ook medische en tandheelkundige kosten zijn verzekerd. De ongevallen opzittendenverzekering vergoedt geen materiële schade. Schades aan helm en kleding zijn vaak wel apart mee te verzekeren.

Daarnaast bieden sommige verzekeringsmaatschappijen de uitgebreidere schade opzittendenverzekering aan. Met deze opzittendenverzekering krijgt u letselschade aan bestuurder en opzittenden vergoed, maar ook schade aan kleding en bagage. Zelfs inkomensverlies als gevolg van een ongeval is meeverzekerd.

We regelen het voor u

  • Advies op maat
  • Persoonlijke contact
  • Samen met een adviseur
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs | Ter info: i.v.m. een systeemwijziging kunnen we op dit moment geen actuele reviews weergeven.
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
813 beoordelingen