Zakelijk verzekeringspakket

Snel een persoonlijke prijsopgave ontvangen?
Prijsopgave >
bel een adviseur
vul het formulier in

Het Zicht ondernemerspakket, een zeer compleet pakket bedrijfsverzekeringen voor ondernemers

Uw bedrijfsverzekeringen kunt u combineren in een verzekeringspakket. Een pakket voor uw zakelijke verzekeringen is gemakkelijk. Met het Zicht ondernemerspakket bieden wij de zekerheid die u wenst: in één keer goed verzekerd tegen nagenoeg alle risico's. Want de waardevolle zaken in uw bedrijf wilt u beschermen. Zo goed als u kunt.

Speciaal voor ondernemers

Uw risico's in kaart gebracht

Ondernemen betekent risico’s lopen. Het is de kunst van de ondernemer om hier op de juiste manier mee om te gaan. Wij verstaan de kunst om u hierbij te helpen. Wij hebben de risico’s waar u mee te maken kunt hebben voor u in kaart gebracht met een uitgebreide risico-inventarisatie en een zorgvuldige analyse van uw bedrijf, uw wensen en uw ambities. Zo kunnen wij u een passende oplossing aan zakelijke verzekeringen bieden. 

Precies de juiste dekking

Met het Zicht ondernemerspakket bieden wij precies de zekerheid die u wenst: niet te veel dekking, niet te weinig dekking maar in één keer de juiste bedrijfsverzekeringen tegen nagenoeg alle risico’s. De zakelijke verzekeringen in het Zicht ondernemerspakket sluiten namelijk naadloos op elkaar aan, zonder hiaten en zonder overlappingen. En zeker zonder onaangename verrassingen achteraf.

Uw bedrijfsverzekeringen in het Zicht ondernemerspakket, wat zijn de voordelen?

Zicht houdt belangrijke ontwikkelingen in de markt en in uw branche altijd scherp voor u in de gaten. Zo is uit onze jarenlange ervaring gebleken dat sommige schades tegenwoordig regelmatig voorkomen, maar niet of onvoldoende gedekt worden door bestaande bedrijfsverzekeringen. Bij ons kunt u er op rekenen dat we onze zakelijke verzekeringen voortdurend aanpassen om up-to-date te blijven.

Ondernemerspakket - Zicht adviseurs

Uw voordelen op een rij

 • alle belangrijke zakelijke verzekeringen in één verzekeringspakket.
 • online wijzigen en schades melden via MijnZicht.
 • duidelijke voorwaarden met uitgebreide dekkingen.

Maar ook

 • geen overlappingen in dekkingen.
 • een uitstekende schadeservice, 24 uur per dag.
 • aantrekkelijke no-claimregelingen.
 • oplopende pakketkorting.

Pakketkorting

U kunt profiteren van een aantrekkelijke pakketkorting op de premie van uw zakelijke verzekeringen. U krijgt al 3% korting als u twee verzekeringen afsluit binnen het Zicht ondernemerspakket. De korting loopt op tot maar liefst 10% bij zes of meer verzekeringen.
1 verzekering
2 verzekeringen
3 verzekeringen
4 verzekeringen
0% korting
3% korting
5% korting
5% korting
5 verzekeringen
6 of meer verzekeringen


8% korting
10% korting

Let op! Niet alle verzekeringen tellen mee bij het bepalen van de hoogte van de korting. En bij sommige verzekeringen krijgt u geen korting op de premie.

Bel Zicht
Wij regelen het voor u
Ondernemerspakket - Zicht adviseurs

Welke bedrijfsverzekeringen kunt u combineren in het verzekeringspakket?

Monique Perey - Zicht adviseurs

De BedrijfsRisicoVerkenner van Zicht maakt snel duidelijk welke bedrijfsrisico's u kunt verzekeren en combineren in uw zakelijk verzekeringspakket.

Monique Perey - Zicht adviseurs

Monique Perey

manager zakelijk advies

Wij regelen het voor u

 • U hoeft het niet alleen te doen
 • Direct contact met een adviseur
 • Altijd advies op maat

BedrijfsRisicoVerkenner

Ondernemen is risico lopen, dat weet u als geen ander. Maar weet u ook welke impact die risico's hebben op uw bedrijfscontinuïteit?
Ook interessant
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs | Ter info: i.v.m. een systeemwijziging kunnen we op dit moment geen actuele reviews weergeven.
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
953 beoordelingen
Regel het zelf
Gerelateerde verzekeringen
Veelgestelde vragen
 • Is er ook een privé verzekeringspakket?
  Ook voor particulieren biedt Zicht een verzekeringspakket. Het Zicht privépakket biedt precies de zekerheid die u wenst en u bent in één keer goed verzekerd tegen nagenoeg alle risico's die u kunt lopen als particulier. Ook in het Zicht privépakket profiteert u van oplopende pakketkorting.
 • Hoe kan ik het Zicht ondernemerspakket afsluiten?
  Voor informatie over uw ondernemersrisico’s en onze bedrijfsverzekeringen kunt u terecht bij onze zakelijke afdeling. Onze adviseurs weten precies wat in uw situatie het beste past en zij kunnen u informeren over de premie, de diverse kortingen en het eigen risico. Neem contact op.
 • Hoeveel korting kan ik krijgen met het Zicht ondernemerspakket?
  Als u meerdere bedrijfsverzekeringen in één verzekeringspakket afsluit, profiteert u van een aantrekkelijke korting op de totale premie. U profiteert al van 3% korting als u twee bedrijfsverzekeringen afsluit. De korting loopt op tot maar liefst 10% bij zes of meer verzekeringen. Daarnaast blijft het natuurlijk handig dat u met het verzekeringspakket alle bedrijfsverzekeringen overzichtelijk op één polis heeft.