Bekijk de 5 voordelen

Zorgverzekering afsluiten via Zicht? Bekijk de 5 voordelen

Een zorgverzekering via Zicht biedt u zowel bij het afsluiten, het overstappen, als tijdens de looptijd veel voordelen.
Bel ons: 088-020 93 04
kosteloos zorgadvies

We zetten 5 voordelen voor u op een rij

1. Gesprekspartner op maat

We hebben specialisten op het gebied van zorgverzekeringen. Zij staan u te woord en geven u het best passende advies. Of dat nu is bij het afsluiten, of bij het oversluiten van uw verzekering.

Ook tijdens de looptijd zijn we er voor u. Bijvoorbeeld als u een beroep doet op uw zorgverzekering. Wij voeren voor u de gesprekken met uw zorgverzekeraar. We maken wat moeilijk is, makkelijk. Omdat we weten dat dat lastig kan zijn. Dan zijn wij bij ingewikkelde zorgvragen een goede gesprekspartner.

2. Vergelijken, dat doen wij!

U hoeft zelf niet verschillende zorgverzekeraars te vergelijken: wij doen dit voor u, zodat u de best passende verzekering heeft, aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Dat bespaart u kostbare tijd!

3. Zicht biedt een uitstekende korting op de zorgverzekering van Nationale-Nederlanden

Sluit u een zorgverzekering af via Zicht? Dan krijgt u 4% korting op de basisverzekering en 20% korting op uw aanvullende verzekeringen. Met uitzondering van het pakket Zilver en de top tandartsdekkingen.
Zorgverzekering afsluiten via Zicht adviseurs

4. Kosteloos en onafhankelijk advies

Ons advies krijgt u bovenop de zorgverzekering en kost u niets! Ons advies is onafhankelijk.

5. Zicht ontzorgt

Op momenten die er toe doen, nemen we uw zorgen uit handen. Als u belangrijkere zaken aan het hoofd heeft. Bijvoorbeeld bij een scheiding. Of bij speciale gebeurtenissen in uw leven, zoals als uw kind 18 jaar wordt.

Aan welke gebeurtenissen in uw leven kunt u denken?

Gaat u scheiden?

U gaat scheiden. U en uw (ex-)partner hebben bij twee verschillende maatschappijen de zorgverzekering. Uw kinderen staan op de zorgverzekering bij vader, maar gaan bij moeder wonen. Wij regelen voor u dat de kinderen bij de moeder worden bijgeschreven, of een zelfstandige polis krijgen.

Wordt uw kind 18 jaar?

Als uw kind 18 jaar wordt, moet hij/zij zich zelfstandig verzekeren. Op de polis van de ouders blijven, is een mogelijkheid. Maar ook zelf een zorgverzekering afsluiten kan. Wat is slim? Wat te doen met het eigen risico? Welke aanvullende verzekeringen zijn nodig? Zorgtoeslag aanvragen? Allemaal zaken waar we op dat moment bij kunnen helpen.

We staan voor u klaar

Dit is slechts een greep uit zaken waarbij wij er voor u kunnen zijn om u van advies te voorzien. Wilt u meer weten over wanneer wij voor u van betekenis kunnen zijn? Bel, mail of chat! Onze zorgspecialisten staan voor u klaar!

Wij regelen het voor u

 • U hoeft het niet alleen te doen
 • Direct contact met een adviseur
 • Altijd advies op maat
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,6
1838 beoordelingen
Bel me terug
Veelgestelde vragen
 • Is een collectieve zorgverzekering via mijn werkgever goedkoper?
  Via werkgevers, maar ook via vakbonden en belangenorganisaties kunt u profiteren van een collectieve zorgverzekering. Waarbij er kortingsafspraken zijn gemaakt met een zorgverzekeraar. De overheid stelt vanaf 2020 een maximum aan de korting op de basisverzekering. De korting in 2019 is maximaal 10%. Vanaf 2020 is dit maximaal 5%. Voor mensen met een collectieve zorgverzekering worden de kosten in 2020 voor de basisverzekering dus hoger.  Voor de aanvullende verzekering geldt geen maximale korting. Ook Zicht biedt aantrekkelijke kortingen op de zorgverzekering.
 • Wat betekent een wachttijd?
  Alle zorgverzekeraars zijn verplicht u te accepteren voor de basisverzekering. Voor de aanvullende zorgverzekering geldt dit niet. Dit is niet het geval bij de aanvullende zorgverzekering. Bij het afsluiten van een aanvullende zorgverzekering kan de zorgverzekeraar een medische selectie nodig vinden. Sommige zorgverzekeraars hebben geen medische selectie, maar een wachttijd. Dit komt vooral voor bij tandartsverzekeringen. Bij een wachttijd van bijvoorbeeld 6 maanden mag u pas na deze periode gebruik maken van een bepaalde vergoeding. Of er sprake is van een wachttijd of medische selectie, staat in de polisvoorwaarden.
 • Voor welke zorg betaal ik geen eigen risico?
  Voor 2020 geldt een verplicht eigen risico van € 385,-. Voor onderstaande zorgkosten betaalt u geen eigen risico:
  • Medische kosten voor verzekerden tot 18 jaar
  • Kosten voor de huisarts
  • Kosten voor verloskundige zorg en kraamzorg
  • Verzorging en verpleging thuis (thuiszorg)
  • Zorg die vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) wordt vergoed
  • Hulpmiddelen van de thuiszorg die u in bruikleen krijgt
  • Bepaalde kosten van een donor bij orgaandonatie
  • Vergoedingen vanuit de aanvullende zorgverzekering
 • Heb ik een aanvullende zorgverzekering nodig?
  In de basisverzekering is de belangrijkste medische zorg verzekerd. De basisverzekering is verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Voor een uitgebreidere dekking kunt u een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Maar is dat altijd nodig?

  Heeft u  nu een aanvullende zorgverzekering? Vraag dan bij uw huidige zorgverzekeraar hoeveel u de afgelopen twee jaar geclaimd heeft uit deze aanvullende verzekering. Maakt u nauwelijks gebruik van de aanvullende zorgverzekering? Dan kunt u overwegen deze volgend jaar achterwege te laten. Bedenk vooraf wel of u bepaalde zorg verwacht, dan kunt u uw zorgverzekering hierop aanpassen.