Zorgverzekering afsluiten via Zicht? Bekijk de voordelen

Een zorgverzekering via Zicht biedt u zowel bij het afsluiten, het overstappen, als tijdens de looptijd veel voordelen.

Zoë helpt u graag verder

We zetten 3 voordelen voor u op een rij

1. Gesprekspartner op maat

We hebben specialisten op het gebied van zorgverzekeringen. Zij staan u te woord en geven u het best passende advies. Of dat nu is bij het afsluiten, of bij het oversluiten van uw verzekering.

Ook tijdens de looptijd zijn we er voor u. Bijvoorbeeld als u een beroep doet op uw zorgverzekering. Wij voeren voor u de gesprekken met uw zorgverzekeraar. We maken wat moeilijk is, makkelijk. Omdat we weten dat dat lastig kan zijn. Dan zijn wij bij ingewikkelde zorgvragen een goede gesprekspartner.


2. Zicht biedt een uitstekende korting op de zorgverzekering van Nationale-Nederlanden

Sluit u een zorgverzekering af via Zicht? Dan krijgt u 20% korting op uw aanvullende verzekeringen. Met uitzondering van het pakket Zilver en de top tandartsdekkingen.


3. Zicht ontzorgt

Op momenten die er toe doen, nemen we uw zorgen uit handen. Als u belangrijkere zaken aan het hoofd heeft. Bijvoorbeeld bij een scheiding. Of bij speciale gebeurtenissen in uw leven, zoals als uw kind 18 jaar wordt.

Verkouden-zorgverzekering-particulier

Aan welke gebeurtenissen in uw leven kunt u denken?

Gaat u scheiden?

Stel, u gaat scheiden. U en uw (ex-)partner hebben bij twee verschillende maatschappijen de zorgverzekering. Uw kinderen staan op de zorgverzekering bij vader, maar gaan bij moeder wonen. Wij regelen voor u dat de kinderen bij de moeder worden bijgeschreven, of een zelfstandige polis krijgen.

Wordt uw kind 18 jaar?

Als uw kind 18 jaar wordt, moet hij/zij zich zelfstandig verzekeren. Op de polis van de ouders blijven is een mogelijkheid. Maar zelf een zorgverzekering afsluiten kan ook. Wat is slim? Wat te doen met het eigen risico? Welke aanvullende verzekeringen zijn nodig? Zorgtoeslag aanvragen? Allemaal zaken waar we op dat moment bij kunnen helpen.We staan voor u klaar

Dit is slechts een greep uit zaken waarbij we er voor u kunnen zijn om u van advies te voorzien. Wilt u meer weten over wanneer we voor u van betekenis kunnen zijn? Bel, mail of chat! Onze zorgspecialisten staan voor u klaar.

We regelen het voor u

 • U hoeft het niet alleen te doen
 • Direct contact met een adviseur
 • Altijd advies op maat
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
658 beoordelingen
 • Voor 2023 geldt een verplicht eigen risico van € 385,-. Voor onderstaande zorgkosten betaalt u geen eigen risico:
  • Medische kosten voor verzekerden tot 18 jaar
  • Kosten voor de huisarts
  • Kosten voor verloskundige zorg en kraamzorg
  • Verzorging en verpleging thuis (thuiszorg)
  • Zorg die vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) wordt vergoed
  • Hulpmiddelen van de thuiszorg die u in bruikleen krijgt
  • Bepaalde kosten van een donor bij orgaandonatie
  • Vergoedingen vanuit de aanvullende zorgverzekering
 • Alle zorgverzekeraars zijn verplicht u te accepteren voor de basisverzekering. Voor de aanvullende zorgverzekering geldt dit niet. Bij het afsluiten van een aanvullende zorgverzekering kan de zorgverzekeraar een medische selectie nodig vinden. Sommige zorgverzekeraars hebben geen medische selectie, maar een wachttijd. Dit komt vooral voor bij tandartsverzekeringen. Bij een wachttijd van bijvoorbeeld 6 maanden mag u pas na deze periode gebruik maken van een bepaalde vergoeding. Of er sprake is van een wachttijd of medische selectie, staat in de polisvoorwaarden.
 • Vanaf 2023 is er geen collectiviteitskorting op de basisverzekering toegestaan. Collectiviteitskorting op de aanvullende- en tandartsverzekering is nog wel toegestaan. Zicht biedt aantrekkelijke kortingen op sommige zorgverzekeringen.
 • In de basisverzekering is de belangrijkste medische zorg verzekerd. De basisverzekering is verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Voor een uitgebreidere dekking kunt u een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Maar is dat altijd nodig? Heeft u nu een aanvullende zorgverzekering? Vraag dan bij uw huidige zorgverzekeraar hoeveel u de afgelopen twee jaar geclaimd heeft uit deze aanvullende verzekering. Maakt u nauwelijks gebruik van de aanvullende zorgverzekering? Dan kunt u overwegen deze volgend jaar achterwege te laten. Bedenk vooraf wel of u bepaalde zorg verwacht, dan kunt u uw zorgverzekering hierop aanpassen.