Bekijk de 5 voordelen

Zorgverzekering afsluiten via Zicht? Bekijk de 5 voordelen

Een zorgverzekering via Zicht biedt u zowel bij het afsluiten, het overstappen, als tijdens de looptijd veel voordelen.
Bel ons: 010-272 42 02
kosteloos zorgadvies

We zetten 5 voordelen voor u op een rij

1. Gesprekspartner op maat

We hebben specialisten op het gebied van zorgverzekeringen. Zij staan u te woord en geven u het best passende advies. Of dat nu is bij het afsluiten of het overstappen van uw verzekering.

Ook tijdens de looptijd zijn we er voor u. Bijvoorbeeld als u een beroep doet op uw zorgverzekering. Wij voeren voor u de gesprekken met uw zorgverzekeraar. We maken wat moeilijk is, makkelijk. Omdat we weten dat dat lastig kan zijn. Dan zijn wij bij complexe zorgvragen een goede gesprekspartner.

2. Vergelijken, dat doen wij!

U hoeft zelf niet verschillende zorgverzekeraars te vergelijken: wij doen dit voor u, zodat u de best passende verzekering heeft, aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Dat bespaart u kostbare tijd!

3. Zicht biedt een uitstekende korting op de zorgverzekering van Nationale-Nederlanden

Als u de zorgverzekering afsluit via Zicht dan krijgt u 8% korting op de basisverzekering en 20% korting op uw aanvullende verzekeringen (met uitzondering van het pakket Zilver en de top tandartsdekkingen).
Zorgverzekering afsluiten via Zicht adviseurs

4. Kosteloos en onafhankelijk advies

Ons advies krijgt u bovenop de zorgverzekering en kost u niets! Ons advies is onafhankelijk.

5. Zicht ontzorgt

Op momenten die er toe doen, nemen we uw zorgen uit handen. Als u belangrijkere zaken aan het hoofd heeft. Bijvoorbeeld bij speciale gebeurtenissen in uw leven, zoals een scheiding of als uw kind 18 jaar wordt.

Aan welke gebeurtenissen in uw leven kunt u denken?

Gaat u scheiden?

U gaat scheiden. U en uw (ex-)partner hebben bij twee verschillende maatschappijen de zorgverzekering. Uw kinderen staan op de zorgverzekering bij vader, maar gaan bij moeder wonen. Wij regelen voor u dat de kinderen bij de moeder worden bijgeschreven, of een zelfstandige polis krijgen.

Wordt uw kind 18 jaar?

Als uw kind 18 jaar wordt, moet hij/zij zich zelfstandig verzekeren. Op de polis van de ouders blijven, is een mogelijkheid. Evenals zelfstandig een zorgverzekering afsluiten. Wat is slim? Wat te doen met het eigen risico? Welke aanvullende verzekeringen zijn nodig? Zorgtoeslag aanvragen? Allemaal zaken waar we op dat moment bij kunnen helpen.

We staan voor u klaar

Dit is slechts een greep uit zaken waarbij wij er voor u kunnen zijn om u van advies te voorzien. Wilt u meer weten over wanneer wij voor u van betekenis kunnen zijn? Bel, mail of chat! Onze zorgspecialisten staan voor u klaar!

Meer weten over uw zorgverzekering of meteen afsluiten?

Bel met onze zorgverzekering specialisten.
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,6
1268 beoordelingen
Bel me terug
Veelgestelde vragen
 • Is een collectieve zorgverzekering via mijn werkgever goedkoper?
  Via werkgevers, maar ook via vakbonden en diverse belangenorganisaties kunt u profiteren van een collectieve zorgverzekering.  Waarbij er kortingsafspraken zijn gemaakt met een bepaalde zorgverzekeringsmaatschappij. De premie van een collectieve zorgverzekering kan nog steeds hoger zijn dan de premie die andere verzekeringsmaatschappijen rekenen. Ook Zicht biedt aantrekkelijke kortingen op de zorgverzekering.
 • Wat betekent een wachttijd?
  Alle zorgverzekeraars hebben een acceptatieplicht voor de basisverzekering. Voor de aanvullende zorgverzekering geldt dit niet. Dat betekent dat een zorgverzekeraar niet verplicht is om u te accepteren voor de aanvullende zorgverzekering. Bij het afsluiten van een aanvullende zorgverzekering kan er een medische selectie plaatsvinden. Sommige verzekeringsmaatschappijen hebben geen medische selectie, maar een wachttijd. Dit komt vooral voor bij tandartsverzekeringen. Bij een wachttijd van bijvoorbeeld 6 maanden mag u pas na deze periode gebruik maken van een bepaalde vergoeding. Of er sprake is van wachttijd of medische selectie, staat  in de polisvoorwaarden.
 • Voor welke zorg betaal ik geen eigen risico?
  Voor 2019 geldt een verplicht eigen risico van € 385,-. Voor onderstaande zorgkosten betaalt u geen eigen risico:
  • Medische kosten voor verzekerden tot 18 jaar
  • Kosten voor de huisarts
  • Kosten voor verloskundige zorg en kraamzorg
  • Hulpmiddelen van de thuiszorg die u in bruikleen krijgt
  • Bepaalde kosten van een donor bij orgaandonatie
  • Ketenzorg – zorgprogramma’s binnen de ketenzorg voor diabetes type 2 patiënten, COPD en cardiovasculair risicomanagement
  • Vergoedingen vanuit de aanvullende zorgverzekering
 • Heb ik een aanvullende zorgverzekering nodig?
  In de basisverzekering is de belangrijkste medische zorg verzekerd. De basisverzekering is verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Voor een uitgebreidere dekking kunt u een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Maar is dat altijd nodig?

  Heeft u  nu een aanvullende zorgverzekering? Vraag dan bij uw huidige zorgverzekeraar hoeveel u de afgelopen twee jaar geclaimd heeft uit deze aanvullende verzekering. Maakt u nauwelijks gebruik van de aanvullende zorgverzekering? Dan kunt u overwegen deze volgend jaar achterwege te laten. Bedenk vooraf wel of u bepaalde zorg verwacht, dan kunt u uw zorgverzekering hierop aanpassen.