Laad- en loscontroles/adviezen – Zicht preventieservice

Bij het transporteren van goederen zijn er veel momenten waar er iets mis kan gaan met de lading. Tijdens het laden en lossen bijvoorbeeld. Soms kan het verstandig zijn om vooraf de goederen al te (laten) controleren en advies in te winnen hoe de goederen het beste vervoerd kunnen worden.

Over BosBoon Expertise

BosBoon Expertise is een objectief en onafhankelijk expertisebureau mede op het gebied van Cargo & Marine Transport damages. BosBoon Expertise heeft kantoren in Eindhoven, Amsterdam en Heerenveen en beschikt over een internationaal netwerk.

Vanuit ons vakgebied, namelijk onderzoek naar en vaststelling van schade veroorzaakt tijdens het wegtransport, luchttransport en transport over water, zowel in de binnenvaart als de zeevaart, heeft BosBoon expertise decennia ervaring opgedaan in het signaleren van potentiële risico’s.

Schepen vracht haven – Preventieservice – Zakelijk

Laad- en loscontroles/adviezen

Voorafgaand aan het laden en lossen van goederen inspecteren BosBoon experts de lading en geven zij adviezen over de vervoersmogelijkheden, het stuwen en het vastzetten van de lading. Bovendien kunnen zij de begeleiding tijdens het daadwerkelijk laden en lossen verzorgen.

Specialismes

Naast algemene lading transportschades heeft BosBoon Expertise zich gespecialiseerd in de volgende takken van sport:

  • Cacao, Koffie, Soja zowel in zakgoed als in bulk
  • Groente en fruit
  • Confectie
  • Diefstal van lading en bijbehorend onderzoek
  • Lading bestemd voor de retailmarkt in de breedste zin van het woord
  • Verhuisgoederen/inboedel van expats wereldwijd

Rapport

Naar aanleiding van de bevindingen van de expert zal een rapport worden opgemaakt conform de richtlijnen van het NIVRE, de organisatie van Register Experts in Nederland.

Prijzen

Afhankelijk van de complexiteit van de te vervoeren goederen zullen wij een gepaste offerte opstellen. Als klant van Zicht maakt u gebruik van speciale uurtarieven. Dit komt neer op een korting van ongeveer 20%.

Let op! Dit aanbod is speciaal voor Zicht vastgesteld tot 1-1-2023.

Contact met BosBoon Expertise

Preventieservice - op de weg - laad en los advies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.