Uw kostbare spullen gelukkig verzekerd

We ontkomen er bijna niet aan: het hebben van veel spullen. En misschien zelfs veel waardevolle spullen. Zoals dierbare sieraden, een kostbaar muziekinstrument, een eerste druk van Louis Couperus? Ongemerkt verzamelen we veel naarmate we ouder worden. Gelukkig kunt u uw dure spullen verzekeren. Dit kan op twee manieren.

088-020 93 03 of app 06-512 076 88

Er gebeurt iets met uw kostbare spullen

U denkt er waarschijnlijk liever niet aan. Maar wat nu als u deze kostbaarheden verliest, als er schade is of als deze gestolen worden? Op straat of thuis, in uw eigen tuin? Dat is natuurlijk meer dan vervelend!

Wat dan?

Dan is het verstandig deze spullen goed te verzekeren. Zodat uw spullen niet alleen in huis, maar ook buiten de deur verzekerd zijn. Welke mogelijkheden zijn er? U kunt zich op meerdere manieren verzekeren. We kennen de volgende aanvullende verzekeringen: kostbaarhedenverzekering en buitenshuisdekking.

Man met ipad- Kostbaarheden verzekeren – particulier

Kostbaarhedenverzekering

 • Met deze aanvullende verzekering zijn uw kostbare bezittingen zoals sieraden, airpods, foto- en filmapparatuur, muziekinstrumenten en gehoorapparaten wereldwijd verzekerd.
 • Deze verzekering biedt daarnaast een allrisk dekking bij diefstal en verlies.
 • Een kostbaarhedenverzekering kunt u alleen afsluiten in combinatie met de inboedelverzekering.
 • U heeft geen eigen risico. Wel kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico, zo betaalt u minder premie.

Buitenshuisdekking

 • Met deze extra dekking zijn uw bezittingen ook buiten de deur verzekerd tegen schade en diefstal.
 • Sieraden, gehoorapparaten en muziekinstrumenten zijn meeverzekerd.
 • Met de basisdekking (€ 70,- aanvullende premie per jaar) en de topdekking
  (€ 125,- per jaar) kunt u zelf kiezen welke variant het beste bij u past. Deze aanvullende premie is exclusief poliskosten en assurantiebelasting.
 • De buitenshuisdekking geldt alleen binnen Nederland. Wilt u ook dekking in het buitenland? Kies dan voor een doorlopende reisverzekering of de kostbaarhedenverzekering.

Wij regelen het voor u

Wilt u weten wat het beste bij u past? Bel ons om de mogelijkheden door te spreken. Wij zijn er graag om u van het beste advies te voorzien.

We regelen het voor u

 • Advies op maat
 • Persoonlijke contact
 • Samen met een adviseur
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
561 beoordelingen
 • Als uw alarmsysteem is aangesloten op het ISDN-netwerk van KPN, zal de display van uw alarmsysteem een foutmelding tonen vanaf 1 april 2022. Dat wilt u natuurlijk liever voor zijn. Op de factuur van uw beveiligingsbedrijf kunt u zien of uw systeem gebruik maakt van ISDN. Is uw alarmsysteem niet aangesloten op ISDN? Dan hoeft u niets te doen.
 • Als uw alarmsysteem is aangesloten op het ISDN-netwerk, wordt via dat netwerk een melding naar de alarmcentrale gestuurd als uw alarmsysteem afgaat. Vanaf 1 april schakelt KPN dit netwerk uit. En gaat er dus geen melding meer naar de alarmcentrale. Omdat uw installatie daarmee niet meer aan de eisen van uw verzekering voldoet, heeft u geen dekking meer voor diefstal.
 • Neem contact op met uw (gecertificeerde) beveiligingsbedrijf om hen de alarminstallatie zo snel mogelijk aan te laten passen. Als u dit niet doet, gaat er geen signaal naar de alarmcentrale als uw alarmsysteem afgaat. En heeft u in geval van inbraak geen dekking.
 • Zicht adviseurs is een onafhankelijke tussenpersoon. Onze deskundige adviseurs kunnen een groot aantal speciaal geselecteerde aanbieders van inboedelverzekeringen vergelijken voor u. U bent dus verzekerd van een inboedelverzekering die het best bij uw wensen past. Onze klantenservice staat voor u klaar. We zijn zowel telefonisch als via e-mail, chat en social media bereikbaar.
 • U kunt onderverzekering voorkomen door het invullen van de inboedelwaardemeter. Als de uitkomst hiervan op uw polis wordt aangetekend, keert de verzekeringsmaatschappij voor 5 jaar lang altijd de daadwerkelijke schade uit en heeft u de garantie dat u niet onderverzekerd bent.
 • Het eigen risico varieert per verzekeringsmaatschappij. U kunt ook kiezen voor een vrijwillig eigen risico, waardoor uw premie lager wordt.