Kostbaarheden verzekeren

Uw kostbare spullen gelukkig verzekerd

We ontkomen er bijna niet aan: het hebben van veel spullen. En misschien zelfs veel waardevolle spullen. Zoals dierbare sieraden, een kostbaar muziekinstrument, een eerste druk van Louis Couperus? Ongemerkt verzamelen we veel naarmate we ouder worden. Gelukkig kunt u uw dure spullen verzekeren. Dit kan op twee manieren.
088-020 93 03
of app 06-512 076 88
Bel me terug

Meer actueel nieuws over inboedelverzekeringen?

Schrijf u dan in voor onze e-mailnieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van nuttige tips, nieuws over wetgeving, acties  en aanbiedingen.

Nu inschrijven >

Waar u liever niet aan denkt

U denkt er waarschijnlijk liever niet aan. Maar wat nu als u deze kostbaarheden verliest, als er schade is of als deze gestolen worden? Op straat of thuis, in uw eigen tuin? Dat is natuurlijk meer dan vervelend!

Wat dan?

Dan is het verstandig deze spullen goed te verzekeren. Zodat uw spullen niet alleen in huis, maar ook buiten de deur verzekerd zijn. Welke mogelijkheden zijn er? U kunt zich op meer manieren verzekeren. We kennen de volgende aanvullende verzekeringen: kostbaarhedenverzekering en buitenshuisdekking.
Kostbare spullen verzekeren - Zicht adviseurs
De meeste uitgebreide dekking die er mogelijk is.

Kostbaarhedenverzekering

 • Met deze aanvullende verzekering zijn uw kostbare bezittingen zoals sieraden, foto- en filmapparatuur, muziekinstrumenten en gehoorapparaten wereldwijd verzekerd.
 • Deze verzekering biedt daarnaast een allrisk dekking bij diefstal en verlies.
 • Een kostbaarhedenverzekering kunt u alleen afsluiten in combinatie met de inboedelverzekering.
 • U heeft geen eigen risico. Wel kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico, zo betaalt u minder premie.

Buitenshuisdekking

 • Met deze extra dekking zijn uw bezittingen ook buiten de deur verzekerd tegen schade en diefstal.
 • Sieraden, gehoorapparaten en muziekinstrumenten zijn meeverzekerd.
 • Met de basisdekking (€ 70,- aanvullende premie per jaar) en de topdekking (€ 125,- per jaar) kunt u zelf kiezen welke variant het beste bij u past. Deze aanvullende premie is exclusief poliskosten en assurantiebelasting.
 • De buitenshuisdekking geldt alleen binnen Nederland. Wilt u ook dekking in het buitenland? Kies dan voor een doorlopende reisverzekering of de kostbaarhedenverzekering.

Wij regelen het voor u

Wilt u weten wat het beste bij u past? Bel ons om de mogelijkheden door te spreken. Wij zijn er graag om u van het beste advies te voorzien.

Wij regelen het voor u


 • Advies op maat
 • Persoonlijk contact
 • Samen met een adviseur
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs | Ter info: i.v.m. een systeemwijziging kunnen we op dit moment geen actuele reviews weergeven.
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,8
944 beoordelingen
Veelgestelde vragen
 • Heb ik een eigen risico op mijn inboedelverzekering?
  Het eigen risico varieert per verzekeringsmaatschappij. U kunt ook kiezen voor een vrijwillig eigen risico, hierdoor wordt uw premie lager.
 • Wat is een inboedelwaardemeter en hoe krijg ik garantie tegen onderverzekering?
  U kunt onderverzekering voorkomen door het invullen van de inboedelwaardemeter. Als de uitkomst hiervan op uw polis wordt aangetekend, keert de verzekeringsmaatschappij voor 5 jaar lang altijd de daadwerkelijke schade uit en heeft u de garantie dat u niet onderverzekerd bent.
 • Waarom zou ik via Zicht adviseurs mijn inboedelverzekering afsluiten?
  Zicht adviseurs is een onafhankelijke tussenpersoon. Onze deskundige adviseurs kunnen een groot aantal speciaal geselecteerde aanbieders van inboedelverzekeringen vergelijken voor u. U bent dus verzekerd van een inboedelverzekering die het best bij uw wensen past. Onze klantenservice staat voor u klaar. Wij zijn zowel telefonisch als via e-mail, chat en social media bereikbaar.