Studeren in het buitenland

Reizen, studeren of stage in het buitenland

Een doorlopende studenten reisverzekering is al snel goedkoper dan losse reisverzekeringen, zeker als je vaker per jaar een tripje maakt. 
Maar ook als je  langere tijd gaat reizen, studeren of stage lopen in het buitenland is het slim om een goede reisverzekering te hebben. De Globetrotter verzekering biedt dan uitkomst. 
088-020 93 03
of app 06-512 076 88
Binnenkort op kamers? Download onze checklist op kamers. Handig!

Studenten Reisverzekering

In het studentenpakket van Zicht kun je heel voordelig een doorlopende studenten reisverzekering afsluiten. Je bent dan altijd verzekerd, ook als je spontaan besluit om het komende weekend naar Antwerpen te gaan. 

De Globetrotter verzekering

De Globetrotter verzekering is ideaal wanneer je van plan bent om langere tijd in het buitenland te gaan reizen, studeren of stage lopen. Met de globetrotter verzekering ben je maximaal 24 maanden aaneengesloten buiten Nederland verzekerd. 
Reisverzekering globetrotter - Zicht adviseurs

Videotips

Tip!

Ga je langere tijd op vakantie in Europa? Dan is het handig om de Europese gezondheidskaart oftewel een European Health Insurance Card (EHIC) aan te vragen. Met de EHIC heb je recht op noodzakelijke medische zorg tijdens een tijdelijk verblijf in het buitenland. De aanvraag kost verder niets. Je hebt de kaart dan binnen 4 werkdagen in huis. Kijk op www.ehic.nl voor de aanvraag.

Wij regelen het voor je


 • Advies op maat
 • Persoonlijk contact
 • Samen met een adviseur

Zeer goed

Onze klanten
beoordelen Zicht
gemiddeld met een

8.5 / 10
Gebaseerd op 1054 recensies
Veelgestelde vragen
 • Hoe weet ik welke studentenverzekeringen ik nodig heb?
  In het studentenpakket van Zicht kies je zelf wat je wilt verzekeren. Zo combineer je zelf alle studentenverzekeringen. We geven je graag advies over welke dekkingen wel of niet nodig zijn. We kijken dan meteen even naar de verzekeringen van je ouders. In sommige gevallen ben je namelijk al via je ouders verzekerd. In dat geval hoef je het natuurlijk niet zelf te verzekeren.
 • Kan ik mijn zorgverzekering ook bij jullie afsluiten?
  Vanaf 18 jaar ben je niet meer kosteloos meeverzekerd op de zorgpolis van je ouders. Je moet zelf een ziektekostenverzekering hebben. Het afsluiten van een basisverzekering is verplicht. Wij helpen je graag met het maken van een keuze. Meer info over de zorgverzekering.
 • Zijn mijn spullen met de studenten inboedelverzekering alleen op mijn kamer verzekerd of in het hele studentenhuis?
  Op de studenten inboedelverzekering zijn je spullen alleen verzekerd op je eigen kamer. Inbraakschade is bovendien alleen verzekerd als je je kamer op slot hebt. Wil je jouw kostbare bezittingen ook buitenshuis verzekeren? Kies dan voor de aanvullende buitenshuisdekking.