‘Dat gebeurt mij niet tips’ van je verzekeringscoach

Inbraak? Brand? Schade? Spullen kwijt? Ha! DAT gebeurt mij niet. Dat denk je! Niets is minder waar. Ken de getallen. Lees en verwonder. En kom in actie. 5 tips & tools speciaal voor jou. Voor een veiliger leven. Heb jij het gelukkig geregeld. Daar zeg je toch geen nee tegen? Wil je mijn advies? Doe de test!
Dat 'gebeurt mij niet tips' - De verzekeringscoach

Kom je thuis, staat er opeens een totaal vreemde je kledingkast uit te pluizen…

WAT DAN?

Ik hoor je denken ‘dat gebeurt mij niet!’ Maar dat dacht je! Elke dag zijn er 178 inbraken. Dat zijn ongeveer 65.000 inbraken elk jaar (cijfers CBS). Jij wil vast niet je nieuwste iPad ‘hasta la vista’ zeggen…

TIP

Ik heb een toffe Spotify playlist voor je samengesteld. Voor je Sonos of zo. Zodat die elke avond een thuis-geluid kan geven, ook al ben je er zelf niet. Benieuwd naar mijn playlist? Check hm hier.
Dat 'gebeurt mij niet tips' - De verzekeringscoach

Zit je lekker op de wc te appen, plons!

WAT DAN?

Jou niet gezien? De kans is toch aardig groot. Tenslotte hebben we op de wc eindelijk even wat me-time en scrollen we maar al te graag door de laatste posts. Tot iemand de deur onverwachts open trekt en PLONS! Dat is toch wel een rampscenario, dat snap je.

TIP

Voorkomen? Yes, you can: maak hier kans op een superhandig waterdicht telefoonhoesje.
Dat 'gebeurt mij niet tips' - De verzekeringscoach

Je bovenburen zitten te chillen in een opblaas-bubbelbad, totdat deze het begeeft en het water door het plafond sijpelt…

WAT DAN?

Yeah right! zal je denken… Okay, dit voorbeeld is wellicht wat overdreven, maar het aantal lekkages in Nederland zeker niet. Jaarlijks worden 375.000 lekkages gemeld bij verzekeraars. De een kan letterlijk zwemmen in zijn woonkamer, de ander heeft zijn slaapkamer vol potten en pannen!

TIP

Hoe blijf je droog? Maak hier kans op een regenponcho.
Dat 'gebeurt mij niet tips' - De verzekeringscoach

Na een lekkere dag op het terras pak je je tas, alleen je zonnebril dan weer net even niet…

WAT DAN?

Okay, deze kan je je vast wel inbeelden. Lekker op een terrasje. Het zonnetje schijnt, dus die enorme (maar o zo hippe) zonnebril staat op. Maar als de avond valt, gaat ie op het tafeltje, tussen alle lege en volle glazen. Dit gebeurt wel vaker!

TIP

Een old-school brillenkoordje biedt uitkomst. Superretro. Zet jij de trend? Maak hier kans op een koordje.
Dat 'gebeurt mij niet tips' - De verzekeringscoach

Ben je bezig van je zoontje een stervoetballer te maken, schiet hij gelijk al een ruit aan diggelen.

WAT DAN?

‘Mijn zoontje wordt wel die sterspeler-in-de-dop!’ denk je wellicht. En dat is goed mogelijk! Alleen is alle begin moeilijk en sneuvelen er veel ruiten door kinderen (en volwassenen) die aan het voetballen zijn. Waren we allemaal maar zoals Ronaldo…

TIP

Toch maar die Ronaldo ambities matigen misschien? Frisbeeën is ook leuk :) Er gaat een wereld voor je open, zeker weten. Maak hier kans op een vederlicht exemplaar.

Bel 088-020 93 02

Direct persoonlijk contact ook voor spoedgevallen 24/7

WhatsApp

Reactie binnen 15 minuten
App 06-229 029 57 ›

Bel me terug

We maken het graag makkelijk
Laat je nummer achter ›

E-mail

Reactie binnen 1 werkdag
Mail ons hier ›

Schade melden

Meld jouw schade online
MijnZicht ›

Facebook

Reactie binnen 15 minuten
Stuur een privébericht ›