Reizen naar Corona risicogebieden

We zetten 5 veelgestelde vragen voor u op een rij. Als het gaat om bestemmingen waar sprake is van een veiligheidsrisico. Of waar een negatief reisadvies geldt.
Snel een:
Aflossingsvrij - Zicht adviseurs

Aflossingsvrij of aflossingsblij?

Ruim 1 miljoen Nederlanders hebben een aflossingsvrije hypotheek. Dit is een hypotheek waarbij u tijdens de looptijd niet aflost. U betaalt alleen rente over het geleende bedrag. Aan het eind van de looptijd lost u de hypotheek in een keer af. Denkt u er aan om uw hypotheek helemaal af te lossen of niet? Het is heel goed om daar ruim van tevoren over na te denken.

Onze merken zijn onder andere:

Het coronavirus breidt zich steeds verder uit. Ook wij als Zicht hebben maatregelen genomen, zodat wij u kunnen blijven helpen!  Onze medewerkers werken daarom, als het kan, vanuit huis. Zij blijven telefonisch en via e-mail bereikbaar voor u. Onze kantoren in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Roermond en Huis ter Heide zijn gesloten. Onze andere kantoren werken met een minimale bezetting.

De wachttijd aan de telefoon kan langer zijn dan normaal. Is het geen spoed? Dan kunt u ons een e-mail sturen of gebruik maken van MijnZicht.

Gelukkig geregeld


Wij helpen u bij het maken van bewuste keuzes rond financiële risico's. Dat doen we met persoonlijk advies en financiële producten die exact aansluiten bij de fase van uw leven. Daarmee kunt u zich richten op de dingen waar het leven écht om draait. Of dat nou aangenaam wonen is of ondernemen met passie.

https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=181 Zicht adviseurs
10
Onze klanten beoordelen Zicht gemiddeld met een
8,6
1583 beoordelingen
Wij werken samen met bijna alle
grote aanbieders van hypotheken.
We vinden altijd een hypotheek die bij u past!
Hypotheekadvies
John Slot - Zicht adviseurs
John Slot
hypotheekadviseur